Keystone logo

1 Masterat Programe în Asistență medicală Îngrijire mintală Psihoterapie Terapie de Familie 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Asistență medicală
  • Îngrijire mintală
  • Psihoterapie
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Asistență medicală Îngrijire mintală Psihoterapie Terapie de Familie

Terapia de familie este un domeniu de studiu specializat în cadrul disciplinei mai largi de psihologie și sănătate mintală. Se concentrează pe înțelegerea și abordarea dinamicii complexe care există în familii și în alte relații apropiate. Profesioniștii care dețin diplome în terapie de familie sunt instruiți pentru a ajuta indivizii, cuplurile și familiile să navigheze în diferite provocări, să rezolve conflicte și să promoveze modele de comunicare mai sănătoase.

În timpul unei diplome de terapie de familie, studenții învață despre teoriile majore care stau la baza terapiei de familie, cum ar fi teoria sistemelor, teoria atașamentului și teoria psihodinamică. Cursurile acoperă, de asemenea, procesul de evaluare a funcționării individuale și familiale, inclusiv utilizarea instrumentelor de diagnostic și a criteriilor specifice terapiei de familie.

Absolvenții cu diplome de terapie familială pot urmări oportunități de carieră în sănătate mintală, educație și servicii sociale.

Dacă ești pasionat să îi ajuți pe alții, o diplomă în terapie de familie ar putea fi potrivită pentru tine.

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.