Keystone logo

3 Masterat Programe în Studii umaniste Literatură Teorie literară 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Literatură
  • Teorie literară
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (3)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Masterat Programe în Studii umaniste Literatură Teorie literară

O diplomă de master este o modalitate incredibilă pentru ca elevii să-și sporească educația și să creeze noi oportunități pentru cariera lor. Este nevoie de aproximativ un an sau doi pentru a obține o diplomă de masterat, care poate fi finalizată odată ce obține un grad de licență.

Ce este un maestru în teoria literară? Concentrându-se pe semnificația, filosofia și interpretarea literaturii, elevii învață o mare varietate de abilități de informare și analiză referitoare la romane, proză și poezie. Unele clase din acest domeniu de studiu pot include o concentrare asupra relației dintre cultură și literatură, precum și utilizarea retoricii de-a lungul secolelor. Unele cursuri au ocazia ca elevii să învețe limba engleză persoanelor care nu vorbesc fluent limba.

Elevii care primesc un master în teoria literară pot învăța cum să analizeze toate tipurile de scriere. De asemenea, ei învață să citească rapid și pot dezvolta o cunoaștere dură a culturii atât în ​​timpurile istorice, cât și în cele moderne, ceea ce contribuie la îmbunătățirea abilităților interpersonale. Aceste abilități ajută elevii să devină candidați mai puternici atunci când caută un loc de muncă.

Cursurile pentru acest grad pot avea prețuri variate, astfel încât elevii trebuie să contacteze colegiul sau universitatea pentru a afla mai multe. Costurile pot crește sau scădea în diferite locații din întreaga lume.

Există mai multe cariere care provin dintr-un Master în teoria literară. Cu o minunată cunoaștere a literaturii și prozei, mulți absolvenți devin profesori de limbă engleză sau profesori lingviști, iar studenții pot lucra și cu traducerea sau editarea. Deoarece teoria literară este atât de strâns legată atât de scris, cât și de scris online, mulți studenți aleg să devină specialiști în marketing sau jurnaliști.

Găsirea unui colegiu sau a unei universități care oferă un master online în teoria literară nu este prea greu. Există multe școli din întreaga lume care au cursuri care se ocupă de acest domeniu de studiu. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.