Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 2 Diplome de Masterat în Teoria valorii 2024

2 Masterat Programe în Teoria valorii 2024

Prezentare generală

După ce ați obținut o diplomă de licență, puteți alege să continuați să studiați subiectul într-un program de masterat. Gradul de masterat durează de obicei doi ani, în funcție de numărul de cursuri pe care le luați dintr-o dată și dacă frecventați școala în timpul verii.

Mai exact, ce este un Master in Teoria Valorii? Acest grad studiază modul în care diferite state interacționează pe scară internațională, concentrându-se asupra modului în care statele își pot realiza obiectivele în mod uman. Două modalități pe care acest program le poate diferenția sunt înțelegerea modului de a rezolva conflictele dintre state sau modul de prevenire a unor astfel de conflicte în primul rând. Unele cursuri din acest domeniu includ finanțe internaționale și limbi străine.

Acest program vă poate învăța multe abilități valoroase, inclusiv rezolvarea conflictelor, organizarea și sensibilitatea culturală. Rezolvarea conflictelor și sensibilitatea culturală vă pot ajuta să interacționați în situații noi sau dificile, în timp ce organizarea este o abilitate pe care o puteți aplica în fiecare aspect al vieții voastre.

Pentru a calcula costul estimat pentru o diplomă de master, luați în considerare taxele de înscriere și opțiunile de curs online. Dacă trebuie să vă mișcați, costul vieții dvs. se poate schimba astfel încât să fie un alt punct de date care să fie inclus în analiza dvs. Gradurile mai mari oferă deseori burse, deci căutați orice disponibil în domeniul dvs.

O diplomă de absolvent al teoriei valorii vă poate pregăti pentru mai multe locuri de muncă. Un domeniu pe care îl puteți căuta de lucru este în locurile de muncă guvernamentale. Agențiile guvernamentale au adesea nevoie de cineva care poate naviga în dorințele conflictuale uneori ale statelor internaționale. Dacă vă concentrați pe partea de valoare a acestui câmp, atunci căutați locuri de muncă în cadrul companiilor internaționale. Cunoașterea mai multor culturi este, de asemenea, utilă pentru un loc de muncă în educație.

Acest domeniu de studiu există în multe universități din întreaga lume. Dacă vă puteți completa gradul online, acest lucru deschide mai multe oportunități pentru dumneavoastră. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Filosofie
  • Teoria valorii
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe