Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 15 Diplome de Masterat în Tehnologii alimentare 2024

15 Masterat Programe în Tehnologii alimentare 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este primul pas în educația postuniversitară, urmând o diplomă de licență. Obținerea acestui grad certifică experiența studenților în domeniul lor de studiu, făcându-i un scop academic pentru mulți. Prin câștigarea unei diplome de master, se pot deschide o multitudine de oportunități de carieră.

Ce este un Master în Tehnologia Alimentară? Acest grad oferă o înțelegere a cercetării și dezvoltării implicate în producția alimentară. Folosind chimia și microbiologia, elevii pot învăța fundamentele proprietăților alimentare și tehnologia utilizată pentru a le realiza și perfecționa, apoi treceți la proiectarea și inovația soluțiilor alimentare. Aceasta include asigurarea calității și siguranței alimentelor, precum și înțelegerea aspectelor de mediu și sociale implicate.

Elevii pe calea unui Master în Tehnologia Alimentară pot construi abilități de planificare și rezolvare a problemelor care pot fi aplicate în altă parte a vieții. De asemenea, aceștia dezvoltă în mod obișnuit o înțelegere a proceselor de cercetare și dezvoltare, împreună cu o viziune mai largă asupra impactului industriei alimentare și asupra modului în care pot fi făcute evaluări solide ale acestor efecte.

Costurile de școlarizare pentru un master în tehnologia alimentară variază de la o instituție la alta, iar programul durează, în general, doi ani până la finalizare. Elevii ar trebui să cerceteze școli potențiale pentru a găsi mai multe informații despre aceste costuri.

Tehnologii alimentari sunt mereu în căutare, astfel încât recunoașterea care vine cu un Master în Tehnologia Alimentară deschide calea spre diverse cariere potențiale. Mulți absolvenți își găsesc locul de muncă la companiile producătoare de alimente, de la dezvoltarea și supravegherea proceselor de fabricație până la activitatea de inspectori de control al calității și de testare a siguranței produselor. Absolvenții pot lucra, de asemenea, ca oameni de știință în domeniul alimentației la institutele de cercetare dedicate efectuării de studii și testarea noilor tehnologii pentru prelucrarea și conservarea alimentelor.

Diferite programe pentru obținerea unui Master în Tehnologia Alimentară pot fi găsite în întreaga lume. Programele online oferă un avantaj elevilor care au nevoie de un program flexibil sau care locuiesc în zone îndepărtate. Pentru a afla mai multe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Științele vieții
  • Științe alimentare
  • Tehnologii alimentare
Domenii de studiu
  • Științele vieții (15)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu