Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Diplome de Masterat în Tehnologie executivă 2024

1 Masterat Programe în Tehnologie executivă 2024

Prezentare generală

Programele de masterat sunt oportunități de învățământ superior care se dezvolta în continuare abilitățile învățate în școală și, de multe ori, la locul de muncă. În timp ce unele programe sunt adecvate pentru studenți care doresc să se mute direct la facultate, alții sunt potrivite pentru profesioniștii care au câștigat deja un nivel semnificativ de educație.

&nbsp

Viitorii studenți s-ar putea întreba, "ceea ce este un Maestru în tehnologia Executive?" Răspunsul include, în general, o descriere a claselor care acoperă subiecte cum ar fi arhitectura unei organizații IT, dezvoltarea de strategii de întreprinderi, precum și guvernanța IT. Scopul principal al acestui tip de program este de multe ori să umple lideri în domeniul cu conștientizarea de durabilitate și un ochi pentru inovare eficace. Aceste programe pot fi orientate spre profesioniști care dețin deja un grad avansat într-un domeniu legat și au un anumit număr de ani, care lucrează în industrie.

&nbsp

Profesioniștii care participă în calitate de studenți în acest program consolida capacitatea de a proiecta sisteme eficiente. Ei au o mai buna intelegere a conceptelor de IT și sunt capabili să aplice abilitățile lor în curs de dezvoltare la locul de muncă ca ei de studiu. Elevii au, de asemenea, avantajul de a lucra cu directori și experți internaționali în lumea IT. Alte beneficii ale participării la acest program includ recompensele financiare care adesea insotesc rezultate mai bune la locul de muncă.

&nbsp

Costul de participare la acest program profesional poate fi afectata de mai multi factori, cum ar fi țara în care se află școala. În scopul de a obține informații exacte despre școlarizare, taxele, precum și alte costuri, viitorii studenți trebuie să contacteze școlile de alegerea lor.

&nbsp

Absolvenții de la un program de Master în Tehnologie Executive dețin adesea poziții de top în domeniul lor. Acestea pot fi deja arhitecți de programe informatice.Cu finalizarea programului, absolvenții găsi acces la poziții extrem de competitive și sunt bine pregătiți pentru a ține roluri de conducere. Cu un grad acceptată la nivel internațional și o gamă de certificări profesionale, absolvenții pot fi preparate de a ocupa funcții de vârf în industria de tehnologie executiv.

&nbsp

Acei studenți potențiali care speră să îmbunătățească oportunitățile lor, prin educație continuă poate revizui opțiunile lor prin listarea programului. Pentru a eficientiza procesul, completați formularul corespunzător. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de Management
  • Programe executive
  • Tehnologie executivă
Domenii de studiu
  • Studii de Management (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe