Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Diplome de Masterat în Tehnologie de navigare 2024

Masterat Programe în Tehnologie de navigare 2024

Prezentare generală

Dobândirea o diplomă de master este un mare pas următor, după absolvirea cu diplomă de licență. Gradul va avea tipic de la unu la trei ani pentru a finaliza. Obținerea o diplomă de master de multe ori duce la o carieră de nivel superior cu salarii mai bune de plată.

Ce este un Maestru Navigare? Acest grad se concentrează pe o educație completă de navigație și alte domenii științifice, care sunt legate. Elevii pot studia, de asemenea, comunicațiile mobile, radio si tehnologii non-radio, pe bază de poziționare, printre alte lucruri. Odata finalizat, un student poate avea cunoștințe aprofundate de lucruri, cum ar fi de călătorie nautic, transportul aerian și telecomunicații aeronautice.

Câștigul salarial Masterat în navigare vă poate ajuta în multe feluri. Veți avea cunoștințe vaste de navigare. Acest lucru poate duce la cariere de succes și care îndeplinesc cu oportunități de a avansa bazează în parte pe gradul dumneavoastră. Aceste progrese conduce la creșteri salariale și un sentiment de satisfacție.

Costul masterat dvs. poate varia foarte mult. Unii factori care pot determina costul obținerii gradul dumneavoastră sunt din țara pe care o urmăresc gradul în care instituția pe care o alegeți, și cantitatea de timp este nevoie pentru a finaliza gradul dumneavoastră.

După ce ați câștigat dvs. de Master Navigare, va avea un număr de opțiuni pentru cariera ta. Ați putea lucra ca o persoană de control al traficului aerian sau puteți alege o carieră pe mare. Opțiuni de angajare includ oportunități cu producătorii de aeronave, companiile aeronautice de telecomunicații, și companiile aeriene precum si nave de patrulare în larg, navele de pasageri sau nave de cercetare. Unele cariere da absolvent posibilitatea de a călători pe barci marina sau navele de navigație interioară, sau de lucru cu menținerea terenurilor sau grupuri de consultanta.

Există o varietate de școli care vă pot ajuta să obțineți gradul dumneavoastră.De multe ori, instituțiile oferă studii flexibile, care vă vor permite să-și continue munca pe mare sau în aer în timp ce lucrează la gradul dumneavoastră. Cu aceste programe, gradul poate fi completat, în general pe parcursul a doi ani. Pentru a începe, căutați pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii tehnologice
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (0)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu