Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 5 Diplome de Masterat în Tehnologie și inginerie 2024

5 Masterat Programe în Tehnologie și inginerie 2024

Prezentare generală

Un Maestru de Studii Profesionale (MPS) este un grad absolvent proiectat să se concentreze în special pe o suprafață într-un câmp mai larg interdisciplinar. În general, există un accent pe aplicarea lumea reală de competențe. Persoanele care urmăresc acest grad ar putea dori să aprofundeze experiența lor profesională în industria lor actual sau pot fi în căutarea de a comuta unelte profesionale.

Care sunt studii profesionale în Tehnologie și Inginerie? Un grad de această natură se pot concentra pe tehnologia informației, sau ar putea fi vizate de proiectare de construcții și planificare. Diferite programe pot oferi cursuri care au ca scop intensificarea cunoașterii unui student a subiectului, în scopul de a maximiza cererea sa a industriilor existente. În cele mai multe cazuri, cursul de studiu va combina prelegeri clasă cu munca de teren.Clasele pot include informatică, psihologie, suport de decizie, securitate industrie, de gestionare a riscurilor, și de criză și de gestionare a dezastrelor. Un program poate permite, de asemenea, pentru, sau necesita, un stagiu sau plasament profesional.

Beneficiile unui MPS includ cunoștințe de cum să aplice abilitățile învățate în situații reale într-un cadru profesional a crescut. Absolvenții se pot bucura de încrederea a înțelege subiect lor și modul în care funcționează, în condiții reale înainte de a intra pe teren. Oamenii care sunt deja într-o industrie și care caută acest grad de a aprofunda și extinde cunoștințele lor pot beneficia de valoarea adăugată pe care o aduc locuri de muncă. Un grad profesional poate crește potențialul de câștig și de locuri de muncă de securitate.

Taxele de școlarizare și de înregistrare variază în funcție de programul și școala. Contactați școala cu programul de alegere pentru detalii cu privire la cerințele sale de școlarizare.

Există oportunități de carieră nenumărate pentru absolvenții de studii cu un Maestru de Studii Profesionale în Tehnologie și Inginerie. Zonele includ minerit și alte industrii energetice, pescuitul, agricultura, turismul, infrastructura comunitară, oraș și planificare regională, transport, proiectare urban, și analist risc de catastrofă, pentru a numi doar câteva. Securitatea este un domeniu de creștere oportunitate în industria de tehnologie a informației. Arhitectura de întreprindere și de inginerie de securitate sunt în creștere domenii care au nevoie de oameni cu expertiză specifică.

Baza noastra de date are o selecție largă de programe care ofera studii de grade profesionale în tehnologie și inginerie de la universități din întreaga lume. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Studii profesionale
 • Tehnologie și inginerie
Domenii de studiu
 • Studii profesionale (5)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu