Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 58 Diplome de Masterat în Tehnologie 2024

58 Masterat Programe în Tehnologie 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este o diplomă academică acordată studenților care au trecut printr-un studiu postuniversitar care demonstrează un nivel ridicat de expertiză într-un anumit domeniu. Prin urmare, aceasta poate fi o opțiune viabilă pentru studenții care doresc să-și aprofundeze cunoștințele într-un anumit subiect. Pentru a se califica pentru o diplomă de master, studenții trebuie să aibă o diplomă de licență sau echivalentul său.

Ce este un Maestru în Tehnologie? Tehnologia ca o cercetare academică cuprinde o mare varietate de subiecte. Studiul tehnologiei implică multe abilități, metode și procese diferite. Master în Tehnologie studenții se găsesc adesea specializați în tehnologia informației, de afaceri și tehnologie, tehnologia de inginerie sau de gestionare a tehnologiei. Curriculum-ul unui program poate include cursuri cum ar fi managementul bazelor de date, programarea pe internet, strategia tehnologică și statisticile. Persoanele fizice pot fi învățate cum să dezvolte noi produse, să construiască și să administreze echipe tehnice și să înceapă și să execute companii de tehnologie.

Abilitățile dobândite într-un program de Master în Tehnologie pot permite absolvenților să urmeze o carieră avansată în domeniu. Elevii dezvoltă deseori abilități organizaționale, analitice și de luare a deciziilor specializate care îi ajută să iasă în evidență de mulțime.

Master în Tehnologie de grade sunt oferite în multe școli diferite din întreaga lume. Unele programe pot fi accesate chiar și de la distanță, astfel încât cursurile și costurile pot varia în funcție de universitate. Se recomandă ca studenții să contacteze universitatea de interes pentru informații suplimentare privind costul prezenței.

Carierele în tehnologie sunt variate și profunde. Absolvenții ar putea să urmeze o carieră în managementul riscului de informare cu o firmă de contabilitate publică. Elevii pot găsi, de asemenea, locuri de muncă ca analiști de calculator, programatori de calculator, reprezentanți de sprijin sau analiști de sisteme. Un Master în Tehnologie tinde să pregătească indivizi pentru cariere la nivel înalt în domeniul tehnologiilor de afaceri care conduc proiecte, departamente și chiar organizații întregi.

Școlile din întreaga lume oferă o varietate de programe Master în Tehnologie. Elevii pot avea opțiunea de a studia într-un cadru tradițional sau de a câștiga o diplomă online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Studii tehnologice
 • Tehnologie
Domenii de studiu
 • Studii tehnologice (58)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu