Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 52 Diplome de Masterat în Tehnologia educației 2024

52 Masterat Programe în Tehnologia educației 2024

Prezentare generală

În lumea digitală de astăzi 's, tehnologia a devenit un instrument sală de clasă puternic. Cu un Master în Tehnologia Digital, absolvenții sunt pregătiți să proiecteze și să implementeze modele inovative de învățare în școli sau la locul de muncă lor. Cu programe online disponibile, chiar și educatori ocupat și profesioniști pot câștiga un maestru 's grad.

Ce este un Maestru în tehnologia digitală? Un maestru 's diplomă în tehnologia digitală pregătește educatori și specialiști pentru a conduce on-line și învățarea digitală în săli de clasă și întreprinderi din întreaga lume. Cu un accent pe probleme actuale, de conducere, și tehnologii de învățare, programul permite studenților să creeze medii de învățare colaborative.

Un maestru în tehnologie digitală îi ajută pe elevi să dezvolte atât conducerea clasă și aptitudinile tehnice necesare pentru a reuși într-o lume digitală în continuă evoluție.Asociat cu o fundație de învățământ puternic, aceste competențe se asigura că absolvenții sunt poziționate pentru a valorifica tehnologia de învățământ pentru a crea și conduce modele integrate de învățare.

Deoarece grade în tehnologie educațional și digitală sunt oferite în întreaga lume, costurile pot varia foarte mult de la un program la. Școli de contact direct pentru a explora atât costurile cât și beneficiile unui Master în tehnologia digitală.

Cu un Master în Tehnologia Digital, absolvenții sunt gata pentru a reuși în cariera de învățământ sau de afaceri, la alegerea lor. De la nivelul colegial la clasă elementar, educatori, cu o diplomă de master 's în tehnologia digitală sunt în cerere mare. Pentru profesioniști de afaceri, capacitatea de a crea module de învățare inovatoare și programe de formare le dă un avantaj competitiv în avansate tehnologic locul de muncă.Fie ca urmări un program full-time sau personaliza un program virtual în jurul programul dvs. de ocupat, abilitățile tehnice și de conducere puteți câștiga cu acest grad, puteți pregăti pentru noile cerințe de învățare digitale.

Finalizarea un Master în Tehnologia digitală poate dura cât mai puțin de un an de studiu full-time. Pentru a lucra profesioniștii care doresc să completeze un grad fără a lăsa cariera lor, multe programe ofera part-time și opțiuni on-line. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Pedagogie
  • Tehnologia educației
Domenii de studiu
  • Pedagogie (52)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu