Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 7 Diplome de Masterat în Tehnologia calculatoarelor 2024

7 Masterat Programe în Tehnologia calculatoarelor 2024

Prezentare generală

Obținerea unei diplome de master este un proces provocator și plin de satisfacții. Aceste grade avansate necesită în mod obișnuit unul sau doi ani de studii, dincolo de gradul de licență. Pentru absolvire, elevii trebuie să finalizeze un proiect final, care demonstrează competența de specialitate cu materialul de studiu.

Ce este un Maestru în Tehnologia Calculatoarelor? Aceste programe sporesc înțelegerea studenților cu privire la hardware-ul și software-ul calculatorului. Elevii învață să utilizeze tehnologia ca instrument de control al informațiilor și de îmbunătățire a rezultatelor. Absolvenții învață, de asemenea, noi modalități de a-și adapta cunoștințele la industria calculatoarelor care se schimbă rapid. Dincolo de capacitățile tehnice, acești profesioniști învață să conducă alte echipe de profesioniști cu tehnologie mai puțin experimentată. Subiectele acoperite includ adesea inginerie, rețele și securitate cibernetică.

Elevii își îmbunătățesc cu siguranță abilitățile tehnice într-un program de tehnologie informatică, dar în același timp învață cum să aplice aceste abilități într-un rol de conducere.Aceștia pot dezvolta abilități de comunicare mai bune și tehnici de gestionare a proiectelor. De asemenea, aceștia pot fi mai capabili să înțeleagă nevoile afacerii și să dezvolte proceduri care implementează tehnologia mai rapid și mai eficient.

Costurile acestor programe pot varia. Cei interesați ar trebui să contacteze departamentele de admitere ale universităților pe care le iau în considerare. De asemenea, este important ca elevii să plătească pentru cheltuielile de călătorie și de trai.

După finalizarea unui Master în Tehnologia Calculatoarelor, absolvenții au multe opțiuni de carieră disponibile pentru ei în industria de tehnologie proiectarea și testarea de noi sisteme informatice informatice. De asemenea, aceștia pot găsi locuri de muncă în cadrul organizațiilor mari, în calitate de manageri IT sau lideri de proiect. Unii lucrează ca consultanți sau chiar merg în afaceri pentru ei înșiși ca dezvoltatori independenți. De asemenea, este posibil să lucrați în cele din urmă în educație și să pregătiți următoarea generație de experți în tehnologie de calcul.

Există multe programe excelente disponibile pentru a alege și studenții ar trebui să ia în considerare universități online. Formatul flexibil de învățare este perfect pentru studenții internaționali sau pentru cei care au constrângeri legate de timp sau logistică. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Studii tehnologice
 • Tehnologia calculatoarelor
Domenii de studiu
 • Studii tehnologice (7)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu