Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 44 Diplome de Masterat în Taxe 2023

44 Masterat Programe în Taxe 2023

overview

Ai o diplomă de licenţă în afaceri, Economie sau Drept şi doriţi să luaţi următorul pas? Pot să vă imaginaţi-vă că lucrează într-o afacere sau pentru guvern? Apoi, o diplomă în impozitare nu poate fi pas necesar suplimentar faţă de cariera din visele tale.

În Impozitare vă pot specializa intr-un domeniu de afaceri care croitori cu nevoile dvs., toate bazându-se pe un fundal constant de drept fiscal. Temele centrale într-un grad de impozitare sunt tranzacţiile internaţionale, o înţelegere a principiilor de contabilitate şi a industriei de afaceri. Printr-o astfel de măsură va fi capabil să înţeleagă mai bine relaţia dintre companii şi practica de drept.

Pe această pagină este o listă de programe de masterat din întreaga lume care vă va oferi competenţe în acest domeniu. Deci, dacă sunteţi în căutarea pentru o diplomă de masterat sau doctorat în domeniul impozitării, aceasta este pagina potrivita pentru tine. Faceţi clic pe oricare din linkurile de mai jos şi de a afla dacă Impozitarea este ceva ce aţi dori să aflaţi mai multe despre!

read_more

filters

 • Masterat
 • Studii economice
 • Taxe
fields_of_study
 • Studii economice (44)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format