Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 7 Diplome de Masterat în Styling 2024

7 Masterat Programe în Styling 2024

Prezentare generală

Dacă aveți un ochi pentru moda si un sentiment de afaceri, apoi un master în Styling ar putea fi dumneavoastră alee. Construirea off de o diplomă de licență în mod sau arte, acest program de studiu poate ajuta lansa absolvenți în cariera moda de succes cu companii de top sau cu film și televiziune.

Ce este un Master în Styling? Acesta este un program de studiu care se concentrează nu numai pe proiectarea și crearea de haine uimitoare, dar, de asemenea, aspectul management și marketing de conducerea unei afaceri de moda. Studiile implica de multe ori examinarea cultură modă, artă și modă istorie, și de lucru cu companii de moda pe planificare conceptul si strategia vizuala. Multe programe necesita, de asemenea un fel de proiect de master sub supravegherea unui mentor sau companie înainte de absolvire. Programul durează de obicei de doi ani.

Există numeroase beneficii pentru a câștiga o diplomă de master în stil.Astfel de programe pot oferi absolvenților un ochi dornici pentru identificarea tendințelor și chiar începe propria lor. Moda este o parte importantă de publicitate, teatru, televiziune și film, toate putand oferi absolvenți cu oportunitati de cariera de succes.

Costurile de a câștiga un Master în Styling variază în funcție de locul în care studentul intenționează pe studierea și durata programului. Elevii pot fi, de asemenea, necesare pentru a achiziționa software și materiale pentru clasele și proiecte, care pot adăuga la costul final. Cercetare Program de bine pentru a determina cât de mult se va ajunge să vă costă.

Absolvenții cu diplomă de master în stil tendința de a merge să lucreze în managementul de moda. Ele pot alătura de multe ori companiile de designer sau chiar lanseze propria lor marcă de îmbrăcăminte. Alte opțiuni de carieră include poziții cu reviste de moda, comerț sociale, bloguri, și chiar poziții de producție cu agențiile de publicitate, filme și televiziune.

Viitorii studenți pot fi în măsură să completeze cererile on-line și chiar a finaliza unele cursuri on-line, deși anumite proiecte poate fi necesar să fie finalizată în campus și în persoană. Pentru mai multe informații, căutați pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Modă
 • Styling
Domenii de studiu
 • Modă (7)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Domenii de studiu conexe