Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Diplome de Masterat în Studiul sărăciei 2024

1 Masterat Programe în Studiul sărăciei 2024

Prezentare generală

Obținerea unei diplome de master poate deschide ușa carierei salariale superioare cu responsabilități de nivel superior. În timp ce condiția prealabilă este o diplomă de licență, gradul de masterat însuși durează doar unul sau doi ani pentru a finaliza.

Ce este un Master în Studii de Sărăcie? Elevii care aleg să caute acest grad își pot concentra energia pe cursuri care acoperă politica, schimbările sociale, economia dezvoltării și multe altele. Pentru studenții care ar dori să analizeze dezvoltarea globală și modul în care sărăcia este legată, acest grad poate fi potrivit. Cursurile sunt deseori concepute pentru a ajuta elevii să înțeleagă provocările care apar cu lumea în curs de dezvoltare și modul în care aceștia pot să facă față acestor provocări.

Elevii care caută o diplomă de master în studii de sărăcie pot primi șansa de a dezvolta o nouă conștiință socială și o înțelegere a modului de a lucra bine cu ceilalți într-un efort de grup, ambii care îi pot ajuta în viața profesională și personală. În plus, li se poate da abilitățile de a gândi critic despre problemele economice ale lumii printr-o lentilă globală.

Costul unei diplome de master depinde, de obicei, de locul în care vă aflați și de instituția pe care intenționați să o urmați. Durata timpului de studiu, de asemenea, factori în stabilirea prețurilor.

Un grad în studii de sărăcie poate pregăti studenții pentru o varietate de opțiuni de carieră în domeniile economiei și justiției sociale. Cu o educație la nivel de masterat, ei pot intra în carieră ca cercetători în domeniul sărăciei. Cercetătorii urmăresc să dezvolte politici care să atenueze sărăcia prin înțelegerea factorilor care îi afectează pe cei săraci. În plus, deținătorii de diplome pot căuta locuri de muncă ca asistenți sociali internaționali, pentru a ajuta pe cei mai puțin norocoși la nivel global și pentru a lucra cu fundații pentru a reduce sărăcia și pentru a aborda problemele comunității. La nivel macro, mulți pot considera munca ca dezvoltator comunitar atrăgătoare. Aceștia ar putea fi implicați în organizarea comunității și în planificarea socială.

Programele care subliniază studiile privind sărăcia se găsesc în multe universități diferite. Dacă nu locuiți destul de aproape, orele online pot fi pentru dvs. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de sustenabilitate
  • Studii de durabilitate socială
  • Studiul sărăciei
Domenii de studiu
  • Studii de sustenabilitate (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe