Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 54 Diplome de Masterat în Studiul mediului 2024

54 Masterat Programe în Studiul mediului 2024

Prezentare generală

Diplomele de masterat sunt preferabile în multe domenii de studiu și deseori deschid o gamă mai largă de oportunități pentru persoanele care le câștigă. După absolvirea cu succes a unui program de licență este o condiție prealabilă de a frecventa școala postuniversitară.

Ce este un Master în Studiul de Mediu? Acest grad susține educația studenților care au obținut deja o diplomă de licență în domeniul mediului sau a unui domeniu similar. Programul specializat poate oferi studenților o gamă largă de cursuri care acoperă mai multe discipline diferite. Cursurile tipice se concentrează asupra problemelor de mediu cu care se confruntă Pământul, precum și a politicii publice, a tehnicilor de cercetare și a dezvoltării rurale. Alte cursuri oferă informații despre științe umaniste, inginerie, afaceri și umaniste, printre alte subiecte.

Persoanele care iau cursuri pentru a obține o diplomă în studii de mediu vor avea probabil multe beneficii. În plus față de posibilitatea de a câștiga promoții mai repede decât colegii, aceștia pot învăța abilități de rezolvare a problemelor și pot dezvolta argumente cu privire la perspectivele științifice, filosofice și etice. Alte competențe comune includ planificarea și tehnologia informației.

Nu există un cost stabilit pentru obținerea unui grad de studiu în domeniul mediului. Unele instituții percep mai mult decât altele, iar prețul variază în funcție de țară. Elevii care intră într-un program de trei ani se pot aștepta să plătească mai mult decât cei care intră într-un program de un an.

Mulți studenți care absolvesă un masterat în studii de mediu pot să devină consultanți de mediu sau oameni de știință în domeniul mediului. Unii pot decide să lucreze ca ingineri de mediu sau specialiști în relații publice. Alții ar putea lua în considerare posibilitatea de a merge în educație sau de a deveni un avocat de mediu autorizat. O alegere de carieră mai puțin cunoscută pentru unii studenți este un specialist în domeniul durabilității, care găsește modalități prin care organizațiile și corporațiile să devină verzi.

Persoanele care doresc să obțină o diplomă de master în studiul de mediu pot alege să facă acest lucru prin intermediul internetului sau la colegiile fizice din întreaga lume. Învățarea online este o alegere excelentă pentru cei care nu se pot deplasa la școala dorită. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de sustenabilitate
  • Studiul mediului
Domenii de studiu
  • Studii de sustenabilitate (54)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu