Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 2 Diplome de Masterat în Studiul cabalinelor 2024

2 Masterat Programe în Studiul cabalinelor 2024

Prezentare generală

Dacă v-ați terminat de gradul dumneavoastră de licență și ar dori să-și continue educația dumneavoastră pentru a obține un avantaj față de concurență, urmărind o diplomă de master este de multe ori o alegere excelentă. Acest tip de grad este de obicei completat în două până la trei ani.

Ce este un Master în Studii ecvine? Depinde de ceea ce oferă școala de alegere. Anumite școli oferă cursuri axate pe reproducerea cal, în timp ce altele oferă programe specializate în managementul industriei ecvine. Vă puteți aștepta să ia cursuri, cum ar fi Programul Echitatie Durabilitate, ecvine Comportament, și cabalină Exercitarea Fiziologie. Dacă doriți să se concentreze asupra industriei ecvestru, puteți lua cursuri în evenimente și vânzări de management și managementul afacerilor ecvină.

Există oportunități nelimitate pentru locuri de muncă care lucrează cu caii, si obtinerea unui Master în Studii ecvine va ajuta să vă fie bine pe drumul spre cariera visurilor tale.Industria de ecvină este foarte unic și competitiv, precum și prin obținerea unui Master în Studii ecvină, te vei pune deoparte de mulțime.

Fiecare școală are un cost diferit de a obține un Master în Studii ecvine bazate pe locație și durata programului lor. Va trebui să verificați cu școlile dumneavoastră alegere de top pentru a afla mai multe despre tarifarea lor.

Cu un grad în studii de cabaline, vă puteți aștepta la o mare varietate de opțiuni de carieră. Fie că doriți să fie un medic veterinar de cabaline, să gestioneze un hambar, sau se specializează în nutriție ecvină, un Master în Studii ecvine va ajuta să dezvolte cunoștințele și abilitățile de care aveți nevoie pentru a reuși. Puteți alege, de asemenea, un loc de muncă de marketing în cadrul industriei ecvină, sau să se implice în asociații de lucrative de vânzări de cai și de reproducere. Daca va place cai, un Master în Studii ecvine va ajuta să obțineți de locuri de muncă pe care le-ați visat mereu.

pasionatii de ecvine au atât de mult pentru a obține de la obtinerea unui Master în Studii ecvine. Pentru a afla mai multe, căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Științele vieții
  • Știința animalelor
  • Studiul cabalinelor
Domenii de studiu
  • Științele vieții (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe