Keystone logo

5 Masterat Programe în Științe sociale Studii de zonă Studiile Orientului Mijlociu 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Științe sociale
  • Studii de zonă
  • Studiile Orientului Mijlociu
Domenii de studiu
  • Științe sociale (5)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Științe sociale Studii de zonă Studiile Orientului Mijlociu

O diplomă de masterat este o diplomă universitară avansată acordată persoanelor care finalizează efectiv un curs de studiu cuprinzător într-un anumit domeniu sau industrie. Cele mai multe programe de masterat durează aproximativ doi ani pentru a finaliza și, de obicei, se bazează pe cunoștințele dobândite într-un program de licență legate de licență.

Doar ceea ce este un Maestru în Studiile Orientului Mijlociu? Acest program riguros durează, în general, doi ani pentru a finaliza și implică o privire de ansamblu asupra subiectelor relevante pentru Orientul Mijlociu. Elevii dintr-un astfel de program ar trebui să se aștepte să acopere istoria Orientului Mijlociu, studiile islamice și religioase, arta și arheologia Orientului Mijlociu și o varietate de limbi și opere de literatură notabile în arabă, ebraică, persană și turcă. Se va acorda o atenție deosebită culturilor antice cum ar fi Egiptologia și Asiriologia, precum și considerentele economice de interes pentru acest domeniu.

Absolvenții de succes ai unui program de Master în Studii Orientul Mijlociu sunt pregătiți pentru o gamă largă de poziții globale. Ele sunt, de asemenea, de obicei angajate înainte și capabile să comande salarii mai mari decât cele fără grade sau cele cu grade mai mici.

Costul obținerii unui Master în Studii Orientul Mijlociu variază în funcție de câțiva factori cheie, printre care durata programului, regiunea prin care acesta este oferit și prestigiul programului în sine și al școlii care îl oferă.

Mulți absolvenți ai programelor de masterat din Orientul Mijlociu găsesc locuri de muncă în învățământul superior sau în calitate de angajați sau analiști culturali, în timp ce alții găsesc locuri de muncă în consultanță, traducere, servicii străine, organizații neguvernamentale sau în sectorul privat. Alții încă utilizează diploma ca mijloc de obținere a unui grad mai avansat.

Dacă un Master în studiile din Orientul Mijlociu pare a fi calea potrivită pentru dvs., accesați catalogul nostru extensiv de programe globale și folosiți formularul de plumb pentru a găsi unul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.