Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 7 Diplome de Masterat în Studii verzi 2024

7 Masterat Programe în Studii verzi 2024

Prezentare generală

O diplomă de masterat este un program educațional avansat care se extinde pe subiectele studenților învățați în timpul primilor patru ani de facultate. Cele mai multe dintre aceste programe necesită încă doi ani de studiu cu normă întreagă, iar elevii, în general, trebuie să finalizeze un proiect final care demonstrează stăpânirea materialului.

Ce este un Master în Studii Verzi? Acestea sunt de obicei grade de afaceri care se concentrează pe dezvoltarea de noi modalități de a rezolva probleme comune. Cu o mai bună înțelegere științifică a mediului și schimbarea atitudinilor publice, organizațiile au adesea nevoie de lideri care să îi ajute să se adapteze. Subiectele de studiu includ adesea impactul asupra mediului al proceselor de fabricație și logistică, sarcinile de reglementare și strategiile de menținere a profiturilor. Elevii pot învăța cum producția de energie verde și tehnicile de construcție ecologică pot îmbunătăți capacitățile unei organizații.

După finalizarea unuia dintre aceste programe de grad, absolvenții sunt gata să devină lideri cu o comunicare îmbunătățită și capacități analitice. În plus, acești profesioniști pot, de asemenea, să eficientizeze un proces de afaceri pentru a economisi costuri și a îndeplini obiectivele. Ei cunosc factorii cheie ai industriei ecologice și pot implementa schimbări folosind abilitățile de management de proiect.

Costurile de școlarizare și taxele pentru un masterat vor varia. Persoanele interesate ar trebui să contacteze departamentele de admitere din școlile examinate pentru mai multe detalii.

Absolvenții programului de masterat au de obicei aptitudini extrem de căutate. Angajatorii din sectoarele de producție și de transport angajează în mod curent acești profesioniști ca manageri. Absolvenții pot fi, de asemenea, calificați să lucreze în calitate de consultanți și să-și împrumute expertiza în proiecte specifice. Unii lucrează ca auditori pentru agențiile guvernamentale. Companiile de energie verde pot angaja un absolvent pentru dezvoltarea afacerilor sau marketing.Întreprinzătorii absolvenți pot decide să-și înființeze propriile companii și să ofere soluții ecologice la problemele despre care sunt pasionați.

Înainte de a începe un program de studiu, ar trebui să cercetați cât mai multe opțiuni posibil. Între universitățile tradiționale și colegiile online, există numeroase opțiuni pentru a se potrivi stilului tău de viață și programului. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Studii de energie
 • Studii verzi
Domenii de studiu
 • Studii de energie (7)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu