Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 29 Diplome de Masterat în Studii sportive 2024

29 Masterat Programe în Studii sportive 2024

Prezentare generală

Pentru a obține o diplomă de master, trebuie să demonstrați că ați învățat domeniul dvs. de studiu. Odată ce ați finalizat gradul de licență, o diplomă de master este doar una dintre opțiunile postuniversitare disponibile pentru tine.

Ce este un Master în Studii Sportive? Este studiul exercițiilor fizice și al sportului cu scopul de a pregăti elevii să coachă la nivel de colegiu. Acest grad tinde să ofere o bază solidă în administrarea sportului, management și finanțe. S-ar putea să vă prezentați metodele și tehnicile de cercetare aplicate atletismului și științei sportive și veți obține probabil o înțelegere a teoriei și strategiilor de coaching. S-ar putea chiar să vă familiarizați cu aspectele actuale și aspectele juridice ale educației și managementului sportiv.

Puteți învăța multe abilități de leadership, cum ar fi delegarea și motivarea, într-un program de studii sportive care poate conduce la roluri în management.Înțelegerea nevoilor individuale ale sportivilor vă poate oferi capacitatea de a înțelege mai bine nevoile individuale ale altora din viața voastră.

Costul de școlarizare și taxe variază foarte mult între universități. Diplomele postuniversitare vin în multe forme și dimensiuni. Când găsiți un program care vă interesează, contactați biroul de admitere pentru mai multe informații.

Obținerea unei diplome de master în studiile sportive vă diferențiază de ceilalți indivizi din industria sportivă datorită nivelului avansat de studiu, ceea ce poate conduce la locuri de muncă în multe domenii din industria sportivă, de la conducere la relații publice până la vânzări. Puteți chiar să fiți director general al unei echipe sportive majore sau să vă ocupați de carieră în predarea în care puteți avea oportunitatea de a antrena o varietate de echipe sportive. Acest grad deschide, de asemenea, ușile pentru locuri de muncă în administrarea sportului.

Dacă aveți deja un loc de muncă care plătește facturile, urmărirea unui grad de studii postuniversitare pare imposibilă.Internetul a permis universităților din întreaga lume să ofere programe online de masterat care să vă permită să se potrivească educației superioare în viața voastră. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Sport
  • Studii sportive
Domenii de studiu
  • Sport (29)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu