Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 3 Diplome de Masterat în Studii pacifice 2024

3 Masterat Programe în Studii pacifice 2024

Prezentare generală

Primul nivel al studiilor postuniversitare, o diplomă de master este, de obicei, posibilă numai după ce un student obține o diplomă de licență. Cele mai multe grade de master necesită între 12 și 18 de colegiu cursuri pentru a finaliza și să ia aproximativ doi ani. Cei care finalizează cursurile pot continua să obțină o diplomă de doctorat.

Ce este un Maestru în Studiile Pacificului? Acest program de masterat oferă studenților instrumentele de care au nevoie pentru a deveni un expert în pregătire regională și cercetare. Curriculumul interdisciplinar învață de obicei studenții despre istoria și literatura din țările asiatice. Ele pot, de asemenea, să învețe despre cultură, afaceri și politică. Persoanele fizice pot dori să se specializeze într-o anumită zonă, cum ar fi afaceri sau umaniste și științe sociale. Limba, politica internațională și managementul dezvoltării sunt doar o probă a cursurilor pe care elevii le pot lua.

Cunoașterea istoriei, culturii și politicii țărilor asiatice este de obicei doar un rezultat pentru studenții care obțin o diplomă de master în studiile din Pacific. Mulți învață cum să efectueze cercetări independente folosind metode analitice avansate și cum să transforme cunoștințele noi în proiecte de cercetare de înaltă calitate. Elevii pot, de asemenea, dobândi abilități de comunicare care includ ascultarea activă și comunicarea scrisă și verbală, iar toate aceste abilități pot oferi oportunități de angajare mai bune și salarii mai mari.

Costul obținerii unui grad în studiile din Pacific depinde adesea de durata studenților în program și de disponibilitatea unor burse sau burse. Locația colegiului sau a universității și costul prestabilit pe ora de credit sunt, de asemenea, factori.

Studiile de gradul Pacific pot oferi absolvenților calificări suficiente pentru că sunt eligibili pentru mai multe căi de carieră. Poate că cel mai popular este să lucrezi ca traducător sau interpret pentru organele de drept, marile corporații sau guvernul. Alte căi pe care persoanele le pot alege includ consilierea financiară pe piețele asiatice, consultanța străină sau corespondența străină. Guvernele și marile corporații au adesea cea mai mare nevoie de persoane cu diplome de studii Pacific, deși unele companii mici și întreprinderile mici pot oferi, de asemenea, oportunități de angajare.

Elevii pot alege să învețe online sau într-o locație fizică. În timp ce învățarea online este mai flexibilă, universitățile fizice oferă și multe beneficii. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Științe sociale
  • Studii de zonă
  • Studii pacifice
Domenii de studiu
  • Științe sociale (3)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe