Keystone logo

Masterat Programe în Studii Marine 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Studii de mediu
Domenii de studiu
  • Studii de mediu (0)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Niciun program nu corespunde criteriilor dvs. de căutare. Vă rugăm să vă rafinați filtrele.

Clear filters

Popular degree type

Masterat Programe în Studii Marine

Studiile marine analizează oceanele lumii, ecosistemele lor și diferitele forme de viață care le locuiesc. Cu o diplomă în acest domeniu, vei juca un rol esențial în înțelegerea impactului mediului marin asupra sistemului climatic al Pământului, în gestionarea durabilă a resurselor marine și în protejarea oceanelor planetei noastre.

Un program de studii marine oferă o gamă diversă de subiecte legate de mediul marin. Subiectele de bază din curriculum includ de obicei Biologia Marina, Oceanografia, Ecologia Marina și Conservarea. Studenții au, de asemenea, oportunitatea de a se scufunda mai adânc în subiecte specializate, cum ar fi geologia marină, acvacultura, biotehnologia marină și politica marină.

Absolvenții unui program de studii Marie pot explora mai multe cariere diferite. Vrei să fii biolog marin? Puteți efectua cercetări asupra organismelor marine, habitatele lor și rolul lor în ecosistem. Sau poate ai prefera să fii oceanograf, investigând aspectele fizice, chimice și geologice ale oceanului. Alte oportunități interesante includ roluri precum conservatorul marin, managerul zonei de coastă și consultantul de mediu. În plus, o diplomă de studii marine poate servi ca o piatră de temelie pentru studii ulterioare în domenii conexe, cum ar fi știința mediului, politica marină sau tehnologia marină.

Sunteți gata să începeți să protejați și să păstrați mediile noastre marine? Acum este momentul să faceți pasul și să explorați programele de studii marine.

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.