Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 3 Diplome de Masterat în Studii latino-americane 2024

3 Masterat Programe în Studii latino-americane 2024

Prezentare generală

Gradul de masterat este un grad avansat care există pentru a se asigura că elevii pot dobândi competențe profesionale cheie în domeniile lor de carieră pentru a avansa cunoștințele și carierele lor. Aceste programe presupun educație și experiență anterioară și tind să fie foarte adaptate scopurilor profesionale specifice, deși nu sunt la fel de adaptate ca programe de doctorat.

Ce este un Master în Studii latino-americane? Este un grad interdisciplinar deseori urmărit de cei care trebuie să înțeleagă relațiile complexe sociale și diplomatice dintre țările din Caraibe, precum și America Centrală și de Sud. Gradul accentuează, de obicei, atât factorii geopolitici actuali, cât și relațiile istorice dintre națiuni, permițând elevilor să înțeleagă complexitatea regiunii.

Finalizarea unui masterat în studiile latino-americane înseamnă dobândirea unui set unic de abilități analitice alături de cunoștințele care vin cu gradul, inclusiv competențele de cercetare și de citire critice, abilități interpretative și predictive și o înțelegere a forțelor istorice, toate traduse bine o varietate de cariere.

Urmărirea unui grad avansat în studiile latino-americane înseamnă să găsești școala potrivită cu facultatea potrivită. Costul poate fi greu de anticipat, deoarece școlarizarea fiecărei școli variază foarte mult. Elevii ar trebui să ajungă la școala la alegere pentru a afla mai multe.

Absolvenții cu diplome în studii latino-americane sunt foarte solicitați ca specialiști de marketing la companiile care operează în regiune datorită gradului lor înalt de cunoaștere a forțelor sociale din zonă. Ei sunt, de asemenea, căutați pentru posturile de diplomați. Una dintre cele mai populare locuri de muncă pentru titularii de diplome în acest domeniu, totuși, este profesorul, în special în domeniul studiilor bilingve sau al studiilor sociale. Absolvenții studiilor latino-americane sunt alegeri populare pentru pozițiile de predare la niveluri elementare și de nivel mediu de școală în domenii care includ studii culturale din America Latină în cursul lor.

Este ușor să găsiți programe în acest domeniu online sau în locații din mai multe țări, atât în ​​America de Nord cât și în America de Sud, precum și în alte părți. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Științe sociale
  • Studii de zonă
  • Studii latino-americane
Domenii de studiu
  • Științe sociale (3)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu