Keystone logo

11 Masterat Programe în Studii umaniste Teologie Studii islamice 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Teologie
  • Studii islamice
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (11)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Studii umaniste Teologie Studii islamice

Un maestru este un grad absolvent care elevii urmăresc să crească cunoștințele și competențele în domeniul lor de studiu. De obicei, o diplomă de licență trebuie să fie a obținut prima. Acest grad poate duce direct la o carieră sau la alte studii avansate.

Ce este un Master în Studii Islamice? În acest program, elevii să ia o privire in profunzime, la o serie de subiecte legate de musulmani și Islam în perspective istorice și contemporane. Fiecare program va varia, dar subiectele de curs pot include texte juridice în actele de cult; problemele contemporane în jurisprudență politic; principiile și practicile de justiție economică și socială; financiar islamic contemporan; Lectură de text arabă; și a criminalității și filosofia de pedeapsă în jurisprudența islamică. Multe programe vor necesita un proiect final teza sau de cercetare.

Câștigul salarial o diplomă de master este benefic, oferind un avantaj competitiv absolvenți atunci când caută un loc de muncă.Studiind Islamul, de asemenea, oferă studenților o mai bună înțelegere a culturilor, perspectivele religioase, și oamenii cu care va interacționa și de lucru cu.

Cerințele financiare implicate cu câștigând acest grad va varia de la un loc la altul. Studenții care sunt interesați de această cale de studiu ar trebui sa contactati direct școlile pentru a afla ce-ar fi de școlarizare și taxe.

Persoanele cu un Master în Studii Islamice au o varietate de cariere pe care le pot alege de la. Unele includ implicarea directă cu comunitatea islamică în timp ce altele au un mediu în spatele camerei de filmat. Titluri de locuri de munca pot include serviciul public streamer rapid, asistent politician, guvernul ofițer de cercetare socială, consultant treburile publice, cercetător socială, și relații publice directori de cont.Alte oportunități de carieră în care gradul dvs. pot fi utile includ ofițer de resurse umane, serviciile diplomatice ofițer operativ, cercetător de piață, și ziarul jurnalist.

Găsiți școala dreapta astăzi, cu ajutorul baza noastră de date. Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.