Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 23 Diplome de Masterat în Studii internaționale 2024

23 Masterat Programe în Studii internaționale 2024

Prezentare generală

Elevii care doresc să-și continue studiile după ce primesc diploma de licență deseori urmăresc o diplomă de masterat. Un program de masterat se înscrie mai adânc în câmpul ales de student, adesea necesitând o cunoaștere deja îmbunătățită a subiectului.

Ce este un Master în Studii Internaționale? Lumea se micșorează și cu aceasta vine o cerere pentru profesioniștii care înțeleg cum să conducă o afacere sau să navigheze pe plan politic la scară globală. Studenții internaționali pot învăța complexitatea culturilor socio-politice din întreaga lume, precum și cum să negocieze în cadrul acelor culturi. Ei au apoi șansa de a aplica aceste abilități într-o poziție care ar putea afecta chiar modul în care operează lumea. Cursurile se concentrează, de obicei, asupra afacerilor globale și a practicilor străine.

Absolvenții de studii internaționale se alătură forței de muncă cu abilități analitice puternice și pricepere de management. Ei cunosc adesea cum să lucreze cu profesioniști din toate colțurile lumii și pot încheia cu succes tranzacții de afaceri sau pot afecta politica în diferite regiuni geografice.

Timpul necesar pentru a finaliza o diplomă de master depinde în mare măsură de faptul dacă studentul merge cu normă întreagă sau cu fracțiune de normă. De asemenea, școlarizarea poate fluctua, în funcție de faptul că școala este privată sau publică și alți factori. Studenții potențiali ar trebui să compare școli.

Absolvenții de studii internaționale pot să urmeze multe cariere. Banca internațională este un domeniu viabil pentru studenții care se gândesc la afaceri, unde pot deveni bancheri sau consultanți financiari. Programele de cercetare caută, de asemenea, absolvenți de studii internaționale pentru a umple rolurile cercetătorilor. Ambele guverne și nonprofiturile globale sunt și alte căi profesionale pe care absolvenții le pot urmări, de asemenea. Aceștia pot deveni diplomați sau ambasadori, în cazul în care aleg sau pot servi organizațiilor nonprofit în calitate de coordonatori de programe.

Elevii interesați de Master în Studii Internaționale pot găsi programe profesionale din întreaga lume specializate în acest domeniu educațional. Multe programe sunt, de asemenea, disponibile online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Studii umaniste
 • Studii internaționale
Domenii de studiu
 • Studii umaniste (23)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu