Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 7 Diplome de Masterat în Studii interdisciplinare 2024

7 Masterat Programe în Studii interdisciplinare 2024

Prezentare generală

O diplomă de masterat este o diplomă postuniversitară obținută doar o singură dată când o persoană a absolvit studiile universitare. Programele de masterat durează de obicei doi ani pentru a finaliza, în plus față de cei patru sau mai mulți ani care au nevoie pentru a finaliza un program de licență.

Ce este un Master în Studii Interdisciplinare? Un maestru în acest domeniu își propune să pregătească indivizii pentru a deveni lideri și profesioniști care se concentrează pe îmbunătățirea vieții migranților și a refugiaților din întreaga lume. Cursurile oferite în acest program pot consta în predarea elevilor cu privire la numeroasele provocări cu care se confruntă aceste grupuri de oameni și la pregătirea lor de a acționa compasiune, rapid și profesional atunci când inovează soluții pentru crize globale.

Persoanele care finalizează cu succes acest program pot beneficia de beneficii semnificative, inclusiv, dar fără a se limita la capacitatea de a raționa, de a acționa cu compasiune și de a gândi dincolo de nevoile proprii. Competențele puternice de gândire sunt valoroase în majoritatea câmpurilor de carieră, iar compasiunea și altruismul pot servi la îmbunătățirea tuturor ariilor vieții.

Costul acestui program variază și depinde de mai mulți factori. Durata studiului, localizarea universității și dacă cursurile sunt oferite în cea mai mare parte online sau offline pot juca un rol în prețul final.

Absolvenții acestui program au potențialul de a urmări multe oportunități de carieră interesante. Persoanele cu o diplomă în domeniu tind să se bucure de o carieră atât de prosperă ca factori de decizie politică pentru agențiile guvernamentale locale, naționale și naționale; susține publicul și cei mai puțin prosperi; filantropi și asistenți sociali. Mulți pot găsi locuri de muncă în cadrul agențiilor guvernamentale, organizațiilor non-profit și fundațiilor caritabile. Cu toate acestea, datorită competenței pe care absolvenții o au, pot fi prezente și oportunități în alte domenii.

Multe universități oferă o diplomă în studii interdisciplinare, dar în cazul în care unul își urmărește educația depinde în ultimă instanță de locația lor și de programul lor. Cursurile online oferă flexibilitate, ceea ce este convenabil pentru mulți. Pentru a afla mai multe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Studii generale
 • Studii interdisciplinare
Domenii de studiu
 • Studii generale (7)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu