Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 2 Diplome de Masterat în Studii hispanice 2024

2 Masterat Programe în Studii hispanice 2024

Prezentare generală

Internațional de afaceri și afaceri este un domeniu în creștere, cerând profesioniști cu limba și înțelegerea culturală necesare pentru a lucra într-o lume interconectată. Oferind o abordare multi-disciplinară, un Master în Studii hispanic oferă studenților o înțelegere mai amplă a latino-americane istorie, cultură și politică. Cu o diploma in studii hispanici, elevii pot îmbarca pe o carieră fără frontiere geografice.

Ce este un Master în Studii hispanic? Acesta este un grad interdisciplinar care se întinde din America Latină istorie, cultură și politică. În funcție de interesul elevilor, studiu pot fi adaptate pentru a se potrivi o varietate de focare. Cursuri include antropologie, istorie, studii culturale, literatura latino-americană și limbi, precum și politica și relații internaționale. În timpul programului, elevii, de asemenea, explora teme și examinează teorii pentru a obține o mai bună înțelegere a contemporane America Latină.

Un Master în Studii hispanic oferă studenților o cunoaștere aprofundată a Americii Latine. Abordarea interdisciplinară acordă studenților o înțelegere mai amplă a problemelor istorice, culturale și politice. Deoarece programele sunt flexibile, elevii sunt capabili să structureze un curs de studiu pentru a se potrivi interesele lor individuale academice.

Programele sunt oferite în țările și școlile din întreaga lume, precum și costurile variază foarte mult. Pentru a afla mai multe despre costurile și ofertele de curs, va trebui să se conecteze direct cu școlile care oferă Master în Studii de hispanici.

Absolvenții cu un Master în Studii hispanici sunt pregătiți să intre în lumea de afaceri, mediul academic, sau politică. Cererea internațională în creștere pentru profesioniștii bilingve asociat cu înțelegerea culturală profundă pe care elevii dobândesc le deschide la o carieră din întreaga lume.Carieră comune includ ofițer cultural afaceri, profesionale afaceri internaționale, traducător, administrator public, educator, import / export specialist, și relațiile internaționale profesional.

Pentru studenții care sunt pasionati de subiecte din America Latină, un Master în Studii hispanic deschide noi oportunități de carieră nelimitate. Fie că doriți să participați cu normă întreagă sau cu timp parțial, există programe pentru a se potrivi programul. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Studii lingvistice
  • Studii hispanice
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe