Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Diplome de Masterat în Studii Globale în Jönköping, Suedia 2024

1 Masterat Programe în Studii Globale în Jönköping, Suedia 2024

Prezentare generală

Orașul Jönköping este situat în regiunea de sud a Suediei în județul Jönköping. Este un oraș agricol, cu peste 90.000 de locuitori. Jönköping are 3 universitati.

Global Studies adoptă o abordare holistică pentru înțelegerea lumii noastre. Se aprofundează în aspectele sociale, politice, economice și culturale ale problemelor globale, examinând modul în care acestea afectează comunitățile și națiunile. Prin scufundarea în Studii Globale, veți dobândi o înțelegere profundă a diverselor forțe care modelează lumea noastră de astăzi – de la globalizare și schimbări climatice la migrație și conflicte internaționale.

Unele subiecte comune pe care le puteți întâlni includ: relațiile internaționale și diplomația, economia și comerțul global, drepturile omului și știința politică. De asemenea, probabil că veți fi încurajat – dacă nu este necesar – să studiați o limbă străină și să participați la programe de studii în străinătate, oferindu-vă experiență personală în diferite culturi.

O diplomă în Studii Globale deschide calea pentru o gamă variată de oportunități de carieră în diverse sectoare, permițându-vă să vă imaginați în roluri interesante, cum ar fi un specialist în dezvoltare internațională, diplomat, analist de politici sau lucrător în ajutor umanitar. În plus, mulți absolvenți aleg să-și îmbunătățească cunoștințele și abilitățile obținând diplome avansate în domenii precum relațiile internaționale, politicile publice sau afacerile globale.

Dacă ești pasionat de înțelegerea și abordarea provocărilor globale, acest domeniu de studiu ar putea fi potrivirea ta perfectă.

Suedia (Sverige) este cea mai mare din țările nordice, cu o populație de aproximativ 9,5 milioane. Se învecinează cu Norvegia și Finlanda și este conectat la Danemarca prin podul de Öresund (Öresundsbron). Suedia are o tradiție puternică de a fi o țară deschisă, dar discret.

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Suedia
 • Studii generale
 • Studii Globale
Domenii de studiu
 • Studii generale (1)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Domenii de studiu conexe