Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 2 Diplome de Masterat în Studii de limbă germană 2024

2 Masterat Programe în Studii de limbă germană 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este acordată celor care au absolvit un program educațional avansat. Destinat studenților care au absolvit deja un grad de patru ani, acest studiu suplimentar sporește înțelegerea în domeniul studenților. Programele necesită o muncă suplimentară de la doi la doi ani și o demonstrație practică a materialelor învățate.

Ce este un maestru în studiile germane? Aceste diplome sunt pentru acei absolvenți care intenționează să lucreze profesional în cadrul culturilor germane. Programul de studii avansate dezvoltă în continuare abilitățile de limba germană și înțelegerea culturii germane. Unele grade se concentrează strict pe analizarea limbii germane și a aspectelor specifice ale societății germane. Altele sunt mai generice și pot fi combinate cu gradele de afaceri ca parte a unui dublu major. Cele mai multe vor cere studenților să demonstreze o familiaritate cu limba înainte de înscriere.

Mulți absolvenți pot vorbi fluent limba germană până la finalizarea studiilor. Prin exerciții de citire și scriere, ei învață să analizeze modelele de vorbire și idiomurile specifice. Elevii sunt mai bine familiarizați cu influențele germane asupra politicii mondiale, artei, filosofiei și tehnologiei.

Costurile pentru aceste programe variază. Persoanele interesate ar trebui să contacteze instituțiile de învățământ direct pentru taxe și cursuri de școlarizare. Studenții potențiali ar trebui să planifice, de asemenea, nevoile lor de viață și de transport în timpul studiilor.

După finalizarea unuia dintre aceste programe de grad, absolvenții au un set de competențe foarte dezvoltate și specializate. Organizațiile germane caută adesea angajați care pot lega decalajele culturale și pot extinde oportunitățile în alte țări. Acești profesioniști pot lua roluri în calitate de manageri și profesioniști în dezvoltarea afacerilor pentru companiile germane. Elevii pot intra, de asemenea, în domeniul educației ca profesori de limbă germană.Unii găsesc locuri de muncă ca traducători sau ghiduri regionale. Cunoașterea culturii germane pregătește, de asemenea, absolvenți pentru cariere în marketing pentru unele produse europene.

Este important să se ia în considerare cât mai multe posibilități înainte de a se decide un program de studiu. Puteți găsi că colegii online funcționează bine dacă aveți anumite nevoi de planificare. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Studii lingvistice
  • Studii de limbă germană
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu