Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 88 Diplome de Masterat în Studii economice durabile 2024

88 Masterat Programe în Studii economice durabile 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este un program avansat pentru studenții care au absolvit deja o diplomă de licență. Aceste programe necesită de obicei încă doi ani de studiu cu normă întreagă. Înainte de absolvire, elevii trebuie să demonstreze competența cu materialul finalizând un proiect de cercetare original.

Deci, ce este un Master în Studii Economice Durabile? Este un program la nivel înalt de afaceri care se concentrează pe practici durabile. Aceste programe includ, de obicei, multe dintre cursurile standard de organizare a afacerilor, dar accentul se pune pe strategii mai noi care nu provoacă atât de mult rău mediului. Elevii pot învăța cum să gestioneze o afacere sau un departament în timp ce navighează și în mediul de reglementare din ce în ce mai complex. Cursurile includ în mod obișnuit subiecte de contabilitate, finanțe și operațiuni standard, precum și metode de producere a energiei verzi și de producție.

Un absolvent al unui program de studii economice durabile câștigă adesea o mai bună capacitate de comunicare și leadership.Ei pot învăța abilitățile de management de proiect și cum să găsească modalități de a face procesele mai eficiente. Înțelegerea noilor metode durabile de producție și transport le-ar putea ajuta să adapteze modelele de afaceri mai vechi la vârsta modernă.

Costurile pentru aceste programe variază. Departamentele de admitere ale universităților au informații referitoare la cursuri și taxe. Elevii ar trebui să plătească, de asemenea, pentru doi ani de existență și cheltuieli de transport în timp ce sunt înscriși.

Profesioniștii care au unul dintre aceste diplome sunt calificați să lucreze în sectorul de producție în calitate de manageri de operațiuni și analiști de costuri. Unii iau locuri de muncă în transport și ajută să găsească noi modalități de a eficientiza livrarea produselor către consumatorii finali. Firmele de tehnologie verde închiriază acești experți pentru carierele de dezvoltare a afacerilor. Cei care se bucură de independența lor pot găsi munca recompensă ca consultanți sau ca proprietari de afaceri mici.

Programele online oferă formate flexibile care funcționează bine pentru studenții internaționali și profesioniștii care lucrează. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de sustenabilitate
  • Studii economice durabile
Domenii de studiu
  • Studii de sustenabilitate (88)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu