Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 13 Diplome de Masterat în Studii de televiziune 2024

13 Masterat Programe în Studii de televiziune 2024

Prezentare generală

Obținerea unui Master în Studii de televiziune necesită un studiu amplu, printr-un program de universitate acreditata. Studenții care doresc să crească oportunitățile de angajare după absolvire ar trebui să ia în considerare mai multe opțiuni disponibile pentru a le de la o instituție la alta.

&nbsp

Ce este un Master în Studii de televiziune? Elevii cu idei creative si o pasiune pentru film de multe ori că acestea sunt trase spre industria de televiziune și de film. Urmărirea educație absolvent post în televiziune include adesea studiul de film digital, istoria televiziunii și film, precum și aspectele sociale și politice ale filmului și modul în care acestea afectează publicul. În cadrul studiilor de televiziune, studenții pot alege mai multe zone specifice de studiu care au atractie la talentele lor individuale și interesele.

&nbsp

Prin obținerea unui nivel de educație de masterat în studii de televiziune, elevii pot câștiga experiență hands-on necesare pentru a face un impact în industrie televiziune și film de astăzi.Studiu de învățământ post-grad poate deschide noi usi pentru crearea de rețele și construirea carierei.

&nbsp

Atunci când încearcă să planifice pentru costul unui program de Master în Studii de televiziune, este important ca elevii să înțeleagă ratele de școlarizare diferite care se aplică de la o instituție la alta. Prețul de școlarizare poate varia foarte mult în diferite regiuni ale lumii, iar acest lucru se poate datora unor factori, cum ar fi de popularitate de program, dimensiune instituție, sau de instruire stimat. Elevii pot lucra cu un consilier financiar la școala lor de interes pentru a determina costul pentru finalizarea programului lor ales.

&nbsp

După absolvire, elevii pot căuta locuri de muncă în domenii cum ar fi scenaristică, set de proiectare pentru televizor sau teatru, și producția de film. Oportunitățile în industria de televiziune sunt nelimitate, cu zeci de persoane necesare pe un singur set pentru a produce un show de televiziune sau film de lung metraj.Pentru elevii cu un interes în îmbunătățirea cunoștințelor lor de televiziune și tehnologiile asociate, de învățare mai multe despre un program de Master în Studii de televiziune putea ajuta pentru a selecta majore dreapta în domeniu.

&nbsp

Pentru a aplica on-line pentru școlarizare, căutați pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Jurnalism și comunicare în masă
  • Studii de televiziune
Domenii de studiu
  • Jurnalism și comunicare în masă (13)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu