Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 40 Diplome de Masterat în Studii de teatru 2024

40 Masterat Programe în Studii de teatru 2024

Prezentare generală

Este teatru pasiunea dvs. și veți găsi se poate imagina atât dramatice și lucrurile subtile în viață? Ai sansa de a extinde cunoștințele în teatru de a lua un curs de masterat în studii de teatru. Studii de Teatru este un domeniu interdisciplinar, cuprinzând relația de teatru la contexte sociale, istorice, literare și de altă natură, precum și semiotica si estetica. Un program de masterat în studii de Teatrul de obicei include atât o parte teoretică de teatru-a face și de studiu, de asemenea, practic de etape, tehnologie de teatru, dramaturgie și regie.

Teatrul este în prezent de multe ori intercultural și internațional. Astfel, de a lua o diplomă de masterat în studii de teatru, vei afla nu numai despre teatru ca o lume limitat, dar, de asemenea, despre teatru ca o reprezentare a culturii noastre, psihologie și filozofii diferite.Datorită cultural larg, care este prevăzut, o diplomă de masterat în Studii de Teatru va oferi oportunități de carieră interesante în diferite domenii.

Dacă sunteți intrigat de domeniul vast de studii de teatru, nu 't ezita sa se uite la diferitele programe prezentate mai jos. Găsiți programul de masterat care ti se potriveste cel mai bine!

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Arta spectacolului
  • Studii de teatru
Domenii de studiu
  • Arta spectacolului (40)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu