Keystone logo

2 Masterat Programe în Jurnalism și comunicare în masă Studii de radio 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Jurnalism și comunicare în masă
  • Studii de radio
Domenii de studiu
  • Jurnalism și comunicare în masă (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Masterat Programe în Jurnalism și comunicare în masă Studii de radio

O diplomă de master este o denumire academică recunoscută la nivel global, care promovează competențele dezvoltate într-un program de licență asociat. Elevii admiși la programele de masterat au de obicei deja cursuri cuprinzătoare de învățământ superior cuprinzând o gamă largă de discipline, inclusiv, dar fără a se limita la, limba engleză, istorie, matematică de bază, umanistică, filosofie, arte plastice și științe sociale.

Doar ceea ce este un Maestru în Studii Radio? Acest curs riguros de studiu este în general încheiat în aproximativ doi ani și implică revizuirea și educarea amănunțită a tuturor aspectelor legate de producția de radio contemporană, atât în ​​mediile corporative, cât și în mediile freelance. Elevii ar trebui să se aștepte să studieze producția și editarea de radio și sunet, tehnici de microfon, abilități de înregistrare și web, programarea și planificarea programelor, turnarea de talente, lucrul în echipă și managementul proiectelor, printre alte domenii conexe. Se va acorda o atenție deosebită considerentelor morale și etice care se referă la mass-media.

Elevii care câștigă cu succes o diplomă de master în studiile radio sunt echipați cu abilitățile necesare pentru a lucra într-o gamă largă de companii globale competitive și sunt adesea angajați înainte și capabili să ceară salarii mai mari decât omologii lor mai puțin educați.

Costul obținerii unui Master în Studii Radio diferă semnificativ atât în ​​regiunea școlară, cât și în regiunea geografică, astfel încât studenții interesați sunt încurajați să contacteze fiecare școală de interes direct pentru informații specifice și relevante de școlarizare.

Titularii de diplome de studii radio sunt pregătiți să lucreze într-un sortiment larg de capacități multimedia. Mulți găsesc imediat muncă în producția de radio, programare, știri, anunțuri și vânzări publicitare, printre alte domenii. În timp ce mulți studenți încearcă imediat să lucreze în industria de divertisment sau în învățământul superior după absolvire, alții încă folosesc diploma de studii radio ca o piatră de temelie spre obținerea unui grad superior și mai ridicat.

Dacă un Master în Studii Radio pare a fi cursul potrivit de studiu pentru dvs., explorați numeroasele oportunități educaționale disponibile la nivel global, utilizând baza noastră de date extinsă. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.