Keystone logo

Filtre

 • Masterat
 • Științe sociale
 • Studii culturale
 • Studii de patrimoniu
Domenii de studiu
 • Științe sociale (27)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

27 Masterat Programe în Studii de patrimoniu 2024

  Masterat Programe în Studii de patrimoniu

  Creșteți potențialul de câștig și oportunitățile de carieră cu o diplomă de masterat. Aceste acreditări academice avansate vă pot pregăti pentru a urma o diplomă de doctorat sau pentru a lucra într-un domeniu nou. Majoritatea programelor variază între 1 și 2 ani.

  Ce este un Master în Studii de patrimoniu? Programele oferă un studiu aprofundat al patrimoniului mondial, atât intangibil, cât și tangibil. Domeniile de studiu pot varia de la nivel local la cel global și se concentrează în primul rând pe mișcările, obiectele, tradițiile și practicile culturale. Elevii pot alege electives pentru a obține expertiză suplimentară în anumite domenii. Lucrările de curs pot include grupuri multiculturale, multilingve, multietnice și multinaționale. Cunoștințele dobândite pot ajuta studenții să predea diversele diferențe culturale și să analizeze acțiunile culturale, politice și sociale.

  Elevii într-un program de grad pot îmbunătăți multe abilități utile. Vorbirea în public este o abilitate care poate ajunge în mai multe fațete ale vieții de la locul de muncă la voluntariat pentru a ajunge la comunitate. Capacitățile academice de scriere și de cercetare pot ajuta elevii din mediul academic și corporații.

  Costul participării variază în funcție de instituție, durata programului și alți factori. Cercetați variabilele înainte de a ajunge la o decizie privind programul potrivit.

  Cei mai mulți studenți care au un masterat în studii de patrimoniu iau un traseu academic tradițional, concentrându-se pe proiecte de cercetare, curtare și arhivare. Muzeele și instituțiile de arhivă pot oferi oportunități de angajare pentru absolvenți. De asemenea, studenții s-au încadrat în afara posturilor tradiționale și urmărite ca directori de relații publice, radiodifuzori, analiști de marketing și jurnaliști. Elevii pot folosi cunoștințele și experiența dobândite pentru a avea un impact pozitiv asupra lumii și a rețelei globale conectate, prin promovarea politicilor și difuzarea informațiilor.

  Elevii pot alege între a trăi în străinătate, de a studia la nivel local sau chiar de a profita de flexibilitatea unei săli de clasă online. Începeți procesul cu o căutare a programului dvs. de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.