Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 24 Diplome de Masterat în Studii de pace și conflict 2024

24 Masterat Programe în Studii de pace și conflict 2024

Prezentare generală

Un maestru în Pace şi Studii Conflictul este conceput pentru studenţii interesaţi în studiul de zonele afectate de conflicte şi modalităţi constructive pentru a crea pacea. Programe de inegalitate adresa, violenţă, securitate, şi de instabilitate, precum şi toate nivelurile de factori care contribuie la pace şi conflict, de la individ la problemele globale. Cu un Master în Pace şi Studii Conflict, absolvenţi pot beneficia de oportunităţi de carieră care fac schimbari sociale pozitive în organizaţiile non-guvernamentale, non-profit, instituţii guvernamentale, precum şi sectoarele private şi publice, cu oportunităţi internaţionale.

Elevii care doresc o diplomă de master în Studii de Pace şi Conflict va experimenta curriculum-ului, care îi provoacă să gândească critic şi creativ. Elevii vor avea o fundaţie solidă în teorie, cu aplicarea în practică la problemele lumii reale.Masterat în pace sau de conflict programe de studii au adesea domenii de specializare, cum ar fi guvernarea, analiza conflictelor, de soluţionare a litigiilor, religie, politica, şi securitatea internaţională, pentru a numi doar câteva.

Pentru a afla mai multe despre o diplomă de masterat în Studii de Pace şi Conflict, citiţi prin intermediul programelor de mai jos. Luaţi următorul pas spre obiectivele dvs. personale şi profesionale de azi!

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Științe sociale
  • Științe politice
  • Studii de pace și conflict
Domenii de studiu
  • Științe sociale (24)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu