Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 3 Diplome de Masterat în Studii de migrare 2024

3 Masterat Programe în Studii de migrare 2024

Prezentare generală

Majoritatea diplomelor de master sunt oferite ca Master of Arts sau Master of Science. În funcție de ruta de carieră aleasă, un maestru poate să-și îmbunătățească cariera sau să deschidă ușile închise anterior.

Ce este un Master în Studii privind Migrația? Cercetarea este o componentă importantă a acestui grad. Elevii învață politicile de imigrare, metodele de cercetare, migrația forței de muncă, deplasarea și dezvoltarea în lumea modernă și tendințele globale. Calele individuale de curs pot fi adaptate în funcție de interesele savantului și de obiectivele viitoare ale carierei. Elevii învață diverse aspecte ale legii și politicii și cum să le practice în domeniu. Cele mai multe programe de diplomă sunt finalizate în doi ani și includ o teză. Mulți oferă, de asemenea, o oportunitate de studiu în străinătate.

Programul îi învață pe participanți cum să promoveze și să desfășoare activități de advocacy. Învățarea metodelor de cercetare adecvate nu numai că ajută în domeniul carierei alese, dar ajută studenții să elaboreze în mod corespunzător alte lucruri din viața lor, care să beneficieze de informații de calitate din domeniul sănătății și achiziționării de mașini pentru a deține o casă.

Pentru a pregăti financiar, cercetați diferitele opțiuni disponibile, de la diferitele costuri până la sarcina necesară cursului, înainte de a lua o decizie cu privire la programul potrivit pentru student și pentru bugetul său. Este de asemenea sugerat să ajungeți la școli pentru o analiză a costurilor curente.

Absolvenții programului au luat Master în Studii privind Migrația și au continuat cu educația lor de a deveni medici și avocați. Mulți au lucrat, de asemenea, pentru organizații globale, cum ar fi Agenția Națiunilor Unite pentru Ajutoare și Lucrări. Calea de parcurs în drepturile omului, imigrație, muncă umanitară și refugiați sunt opțiuni viabile. Multe organizații și organisme guvernamentale și neguvernamentale oferă posibilități de angajare potențiale pentru absolvenți. Organizațiile de bază, antreprenoriatul, jurnalismul și diplomația oferă opțiuni de carieră suplimentare.

Programele sunt disponibile în diferite universități din întreaga lume sau online pentru studenții care au nevoie de un program flexibil. Pentru a începe procesul, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Științe sociale
  • Studii de dezvoltare
  • Studii de migrare
Domenii de studiu
  • Științe sociale (3)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu