Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 14 Diplome de Masterat în Studii de limbă engleză 2024

14 Masterat Programe în Studii de limbă engleză 2024

Prezentare generală

Un program de masterat este destinat studenților care și-au finalizat deja studiile, dar continuă să-și dezvolte abilitățile academice. Aceste programe necesită în mod obișnuit unul sau doi ani de studiu cu normă întreagă. Pentru absolvire, elevii trebuie, de obicei, să finalizeze un proiect final care demonstrează competența cu materialele de curs.

Deci, ce este un Master în Studii de Engleză? Este un program de studii care promovează înțelegerea limbii engleze și a impactului acesteia. Temele studiului includ adesea o analiză aprofundată a originilor și etimologiei limbii, precum și impactul său global. Elevii pot învăța despre culturile occidentale dominante care au adoptat limba engleză și felul în care a influențat afacerile, politica, legea și artele moderne. O mare parte din cursuri pot include exerciții critice de citire și scriere.

În timp ce desfășoară activități de cercetare, elevii își dezvoltă abilitățile de analiză și gândire critică.Ei sunt învățați să ia în considerare sursele de informație și să evalueze nuanțele semnificației și autenticității. Elevii pot deveni scriitori mult mai buni și își pot îmbunătăți abilitățile de vorbire publică pe măsură ce dezvoltă tehnici de informare și convingere a publicului.

Costurile de școlarizare depind de instituție. Persoanele interesate ar trebui să contacteze departamentele de admitere ale universităților în cauză. Elevii sunt, de asemenea, încurajați să finanțeze cheltuielile de călătorie și de trai în timp ce frecventează colegiul.

După finalizarea unuia dintre aceste programe, absolvenții pot intra în forța de muncă pregătită pentru locuri de muncă care necesită o comunicare clară. Mulți devin educatori și au opțiuni la diferite niveluri de educație publică și privată. Absolvenții pot scrie profesional ca contributori în publicații recurente sau ca jurnaliști independenți. Unii se concentrează chiar pe crearea propriilor lor piese de literatură. Firmele de publicitate pot, de asemenea, să angajeze acești profesioniști pentru a lucra în marketing.

Pentru a găsi programul potrivit, este important să luați în considerare cât mai multe opțiuni posibil. Puteți beneficia de colegii online care sunt flexibile pentru a depăși limitele geografice. Aceste programe oferă adesea o valoare excelentă. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Studii lingvistice
  • Studii de limbă engleză
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (14)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu