Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 2 Diplome de Masterat în Studii de inegalitate 2024

2 Masterat Programe în Studii de inegalitate 2024

Prezentare generală

O diplomă de master îi ajută pe elev să înțeleagă mai mult un subiect dincolo de programul de licență. Aceste grade absolvent necesită în general mai multe cercetări și studii aprofundate. În plus, diplomele de masterat deschid, de obicei, căi de carieră interesante pentru absolvenții care tind să plătească mai mult decât locurile de muncă care necesită doar un burlac.

Ce este un Maestru în studiile de inegalitate? Aceste programe de masterat se concentrează pe inegalitatea care există între bărbați și femei din întreaga lume. Cursurile se pot concentra, de asemenea, asupra intersecțiilor de inegalitate, cum ar fi rasa, orientarea sexuală și clasa economică. Elevii învață despre istoria acestei inegalități și despre teoriile studiului privind modul de creștere a egalității în viitor. Elevii învață să vadă societatea prin obiectivele sociale, culturale și economice pentru a înțelege mai bine forțele care conduc inegalitatea. Multe programe de Master în Studii de Inegalitate durează doi ani pentru a finaliza un student cu normă întreagă.

Elevii care urmăresc o diplomă de master în studii de inegalitate pot dezvolta un sentiment de empatie pentru oamenii care nu sunt ca ei înșiși. Acest sentiment le poate servi bine în eforturile personale și de carieră. În plus, absolvenții de obicei părăsesc aceste programe cu abilități incredibile de cercetare și comunicare, care sunt valoroase pentru mulți angajatori.

Nici două programe de masterat în studiile de inegalitate nu au costat la fel. Prețurile de școlarizare pot varia între țări, regiuni și universități individuale. Elevii ar trebui să verifice la fiecare școală pentru a determina costurile potențiale.

Absolvenții cu un Master în Studii de inegalitate pot continua să aibă o carieră în domeniul prosperității sociale. Unii absolvenți încep să fie directori sau chiar fondatori de organizații nonprofit care lucrează cu persoane marginalizate pentru a crea o lume mai echitabilă. Alții pot continua să lucreze în cadrul organizațiilor guvernamentale de asistență socială, gestionând echipe de persoane care lucrează în mod direct cu persoane în nevoie. Încă alte persoane cu acest grad lucrează în guverne ca consilieri politici. Acești consilieri analizează politicile propuse pentru a înțelege impactul potențial asupra comunităților marginalizate.

Cu programe online, mulți studenți își câștigă de la distanță Masterul în studiile de inegalitate. Alții aleg universități locale, iar unii studenți călătoresc în străinătate pentru studii. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de sustenabilitate
  • Studii de durabilitate socială
  • Studii de inegalitate
Domenii de studiu
  • Studii de sustenabilitate (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu