Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Diplome de Masterat în Studii de Imigrare 2024

Masterat Programe în Studii de Imigrare 2024

Prezentare generală

Studiile privind imigrația este un domeniu multidisciplinar care aprofundează în dimensiunile sociale, economice, politice și culturale ale migrației umane. Această zonă de studiu investighează forțele motrice din spatele mișcării oamenilor dintr-o țară în alta, obstacolele pe care le întâmpină în timpul procesului și consecințele imigrației atât asupra națiunilor trimițătoare, cât și asupra națiunilor de primire.

Pe parcursul studiilor, veți obține informații despre modelele istorice ale migrației umane, motivațiile din spatele acestor mișcări și modurile în care acestea au modelat societățile și culturile de-a lungul timpului. În plus, veți explora diverse teorii care explică migrația, cum ar fi factorii push-pull, rețelele sociale și dinamica pieței muncii. Alte subiecte legate de imigrație pe care le puteți acoperi includ integrarea, politica și politica, impactul economic și impactul social.

Urmărirea unei diplome în Studii privind imigrația poate deschide calea pentru o gamă diversă de oportunități de carieră în numeroase sectoare. Acestea includ guvern, organizații neguvernamentale (ONG), cercetare și mediul academic, dezvoltarea politicilor și consultanță.

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Științe sociale
  • Studii culturale
Domenii de studiu
  • Științe sociale (0)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu