Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 15 Diplome de Masterat în Studii de gen 2024

15 Masterat Programe în Studii de gen 2024

Prezentare generală

Un maestru 's grad este o oportunitate de a extinde și aprofunda o "educație e într-un anumit domeniu după absolvirea colegiului. Multe profesii necesită un maestru 's grad într-un domeniu legat, astfel încât elevii cu anumite obiective de carieră ar trebui să țină această cale de studiu în minte.

&nbsp

Ce este un Master în Studii de gen? Acest grad educă elevii despre problema complexă a gen în societatea modernă. Fiecare program poate avea un accent specific, cum ar fi dreptul, de asistență socială sau sociologie. Cu toate acestea, toate programele de studii de gen împărtășesc obiectivul de a pregăti absolvenți pentru o carieră semnificative răspuns la concepții sociale de gen. Cursuri de multe ori ating și să includă elemente de istorie revizionistă feministe, teoria intersectionality și politică.

&nbsp

Probabil avantajul cel mai notabil la atingerea unui maestru 's grad în studii de gen este conștientizarea socială sporită curriculum-ul oferă studenților.O cunoaștere de lucru de gen și modul în care funcționează în societate permite elevilor să recunoască modele culturale similare și să identifice nedreptate în multiplele sale forme.

&nbsp

Costurile asociate cu un Master în Studii de gen variază în funcție de locație și mărime școlare de 's. Pentru cele mai multe estimările up-to-data de înscriere și înregistrare a costurilor, programe de contact direct, prin biroul de admitere.

&nbsp

Mulți studenți ar putea întreba ce de master 's diplomă în studii de gen trebuie să le ofere în ceea ce privește cariera. Acest grad deschide usa la o gamă largă de profesii, inclusiv cercetarea continuă și învățământ în cercurile academice, politică și de drept. Ca de conștientizare de gen crește, mai mulți angajatori caută persoane cu studii cu o înțelegere fermă a studiilor de gen în calitate de consultanți. Deși mulți oameni care nu au petrecut timp studiind gen nu-l dau seama, studii de gen se aplică la aproape orice domeniu, de la mass-media și studii de film pentru sănătate.Sex este peste tot, iar absolvenții acestor programe pot face munca de valoare face mai vizibil pentru publicul larg.

&nbsp

Studii de gen are multe de oferit, și tot mai mulți studenți sunt inscrierea in programele de fiecare zi. Folosiți baza noastră de date de căutare a școlilor pentru a găsi un program care se potrivește obiectivele dumneavoastră și de interese. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Științe sociale
  • Studii de gen
Domenii de studiu
  • Științe sociale (15)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu