Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 2 Diplome de Masterat în Studii de limbă franceză 2024

2 Masterat Programe în Studii de limbă franceză 2024

Prezentare generală

Obținerea unei diplome de master necesită un angajament față de realizările academice. Aceste programe sunt destinate elevilor avansați care își iau cariera la nivelul următor. În general, care necesită încă doi ani de studiu cu normă întreagă, aceste programe includ adesea un proiect de cercetare original pentru a permite absolvenților să demonstreze stăpânirea materialului.

Ce este un maestru în studiile franceze? Este un program la nivel înalt pentru studenții de limbă și cultură franceză. În timp ce câteva programe nu vor necesita fluență în limba franceză înainte de înscriere, elevii pot beneficia de cursuri anterioare în limba. Este normal ca cursurile de la acest nivel să fie predate în întregime în limba franceză. Acest lucru îmbogățește înțelegerea culturii și îi ajută pe elevi să își dezvolte în continuare abilitățile de comunicare. Subiectele depășesc, în general, numai limbile de bază ale gramaticii și pronunțiilor din clasele de diviziune inferioară. Elevii pot să se dedice artelor franceze, literaturii și istoriei.

Nuanțele limbii franceze sunt mai bine înțelese prin studiul culturii globale. Elevii învață, de asemenea, cum Franța a afectat dramatic restul lumii. Ei dezvoltă abilități analitice și raționamente mai bune și pot evalua critic schimburile între culturi.

Cheltuielile totale pentru un program de masterat depind de rata de școlarizare a instituției și de timpul necesar studiului. De asemenea, studenții ar trebui să plătească pentru cheltuieli în școală. Departamentele de admitere ale universităților pot oferi mai multe detalii.

Absolvenții unui program de studii franceze sunt pregătiți să intre în forța de muncă internațională. Mulți găsesc locuri de muncă cu firme care au conexiuni în Franța și în restul Europei. Abilitatea de a comunica între culturi este valoroasă, astfel încât absolvenții să devină manageri de afaceri și consultanți. Unii continuă să lucreze în educație ca profesori francezi. Alții pot găsi muncă ca interpreți și ghiduri.Persoanele foarte profesioniste pot fi angajate de diplomați sau alte agenții guvernamentale.

Este important să cercetați toate opțiunile posibile înainte de a decide asupra unui program specific. Dacă aveți restricții de programare, un colegiu online oferă adesea cele mai bune mijloace pentru atingerea scopului educațional. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Studii lingvistice
  • Studii de limbă franceză
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe