Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 69 Diplome de Masterat în Studii de film 2024

69 Masterat Programe în Studii de film 2024

Prezentare generală

Arta de a spune o poveste a existat din zorii omenirii. Povestirea are mai multe deghizari, cum ar fi literatură, cântece şi mai precis - balade, teatru, teatru muzical, comedie şi imagini în mişcare. Astăzi imaginile teatru şi mişcare, sau filme, merge mână în mână, schimbul de audienta cea mai mare parte comune şi care deservesc scopuri similare, care face aceste forme de artă medii foarte puternic prin care oamenii pot comunica idei, codurile culturale, emoţiile şi informaţii de toate tipurile.

Teatru, precum şi industria de film poate lua multe forme şi vorbire, arte dans, scris, muzică şi vizuale să ajute la transformarea performanţă într-o formă artistică unică. Culturi specifice, să se implice în crearea de artefacte teatru sau de film care seamănă la aceste culturi, dar la rândul său, de film şi teatru le afectează. Un curs în teatru şi film poate tren regizori, dramaturgi şi actori, precum şi stabilit, designeri de costume şi de sunet, manageri de scenă şi multe altele. Se poate deveni un critic de teatru sau de film sau de a studia istoria subiectului. Este evident că oportunităţile pe care acest domeniu oferă sunt infinite.

Deci, de ce nu urmăresc norocul propriu cu una dintre aceste opţiuni posibile cariere de lectură mai multe despre programele de construcţii de gradul de masterat în Film şi Teatru oferite de universităţi din toată lumea!

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Arta spectacolului
  • Studii de film
Domenii de studiu
  • Arta spectacolului (69)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu