Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 15 Diplome de Masterat în Studii de durabilitate socială 2024

15 Masterat Programe în Studii de durabilitate socială 2024

Prezentare generală

Pentru a merge mai adânc într-un subiect, puteți urma o diplomă de master după ce ați câștigat licența. Acest grad de absolvent de obicei durează doi ani pentru a finaliza și prezintă subiecte avansate de multe ori aveți nevoie pentru a studia independent.

Deci, ce este un Master în Studii de Sustenabilitate Socială? Sustenabilitatea se referă la cât de mult poate dura ceva și la studiile de sustenabilitate socială care privesc cât de mult poate dura ceva într-o populație umană în creștere. Acestea includ lucruri cum ar fi medicina, alimente și terenul care se află în viață. Vă puteți aștepta să aflați mai multe despre schimbările climatice, gestionarea terenurilor și consumul de energie. Pentru a vă pregăti pentru acest grad, vă recomandăm să completați o diplomă de afaceri, de inginerie sau de structură socială.

În cadrul unui program de sustenabilitate, unele abilități pe care le puteți învăța sunt raționamentul deductiv, managementul și luarea deciziilor. Cu abilități bune de raționament, puteți optimiza viața de zi cu zi, în timp ce abilitățile de management și de luare a deciziilor vă ajută să promovați schimbările pozitive într-un set de grup.

Costul unei diplome de master depinde de multe lucruri, inclusiv de câte cursuri puteți lua online și unde se află școala aleasă. De asemenea, este important să aflați ce fel de costuri de carte și taxe de înregistrare veți plăti. Pe măsură ce vă definitivați bugetul, verificați dacă există bursieri și alte ajutoare financiare disponibile.

Angajatorii care angajează absolvenți cu un grad de sustenabilitate socială includ agențiile guvernamentale, grupurile de protecție a mediului și creatorii de energie. Acești angajatori doresc pe cineva care înțelege modul în care resursele sunt gestionate cel mai bine în creșterea populației umane. Cunoașterea dvs. a sistemelor energetice poate fi de asemenea utilizată în timp ce este angajată într-o capacitate de reglementare. Pentru a vă lărgi căutarea de locuri de muncă, căutați în sustenabilitatea corporativă și în sectorul tehnologiei.

Datorită creșterii preocupării legate de sustenabilitatea globală, mai multe școli oferă acest program de studii decât oricând. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de sustenabilitate
  • Studii de durabilitate socială
Domenii de studiu
  • Studii de sustenabilitate (15)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu