Keystone logo

5 Masterat Programe în Studii de documentare 2024

Filtre

Filtre

 • Masterat
 • Arta spectacolului
 • Studii de film
 • Studii de documentare
Domenii de studiu
 • Arta spectacolului (5)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  Masterat Programe în Studii de documentare

  Urmărirea unei diplome de master după obținerea unei diplome de licență poate spori atât baza de cunoștințe profesionale a studenților, cât și gradul de comercializare a acestora. Programele de masterat se înscriu mai profund într-o disciplină aleasă, oferind o înțelegere mai bună și o înțelegere mai profundă a unui subiect.

  Ce este un Master în Studii Documentare? Aspirând regizorii care doresc să-i spună cinematografice adevăratele povestiri cinematografice, adesea își urmăresc un grad mai înalt în studiile documentare. Elevii învață atât abilități tehnice de filmare, cât și cum să povestească povești într-un mod atrăgător și emoțional. Multe au schimbat în producția de filme documentare de-a lungul anilor, iar serviciile digitale și de streaming dau un nou voce documentarului. Producătorii de filme pot studia aceste canale și pot învăța cum să utilizeze noile tehnologii pentru a le spune poveștile lor.

  Un grad de studii documentare oferă prospectorilor de film cu un sentiment mai bun de a spune o poveste culturală adecvată. Se poate brăni elevii cu sfaturi tehnice și trucuri în utilizarea tehnicilor de cameră și de iluminat pentru a îmbunătăți povestea. Absolvenții învață, de asemenea, cum să interviu mai bine pentru a obține cele mai multe dintre subiecți.

  Completarea unei diplome de master durează adesea de la un an la doi ani, dar depinde și în mare măsură de faptul dacă studentul merge la școală cu normă întreagă sau cu normă redusă. Învățământul depinde de locul în care se află școala, indiferent dacă este privat sau public și de alți factori. Elevii ar trebui să compare școli pentru a găsi cele mai potrivite.

  Multe oportunități de angajare sunt disponibile studenților după absolvire. Ei pot urmări o carieră independentă ca scenarist sau regizor, spunând poveștile pe care le doresc sau pot să-și asigure o poziție cu o companie care dorește să-și povestească propria poveste. Rețelele de difuzare și de streaming caută, de asemenea, regizori de documentare pentru a împărtăși povestiri cu spectatorii lor, care lucrează ca regizori, scriitori, cinematografi sau orice număr de posturi de echipaj.

  Elevii interesați de un Master în Studii Documentare pot descoperi programe bune în școlile din întreaga lume. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.