Keystone logo

2 Masterat Programe în Arta spectacolului Dans Studii de dans 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Arta spectacolului
  • Dans
  • Studii de dans
Domenii de studiu
  • Arta spectacolului (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Masterat Programe în Arta spectacolului Dans Studii de dans

Viitorul studenților de dans din întreaga lume se află adesea în mâinile celor care doresc să urmeze o diplomă avansată în domeniu. Un Master în Studii de Dans poate oferi studenților cunoștințele de care au nevoie pentru a-și lua abilitățile de dans la un nivel complet nou.

Ce este un Master în Studii de Dans? Acest tip de program tind să se concentreze asupra elementelor avansate ale dansului. În timp ce o diplomă de licență ar putea concentra mai mult pe tehnici, o diplomă de master în studiile de dans implică, de asemenea, de cercetare și analiză a dansului și a istoriei sale. Multe programe necesită scrierea și apărarea unei teze, precum și elaborarea mai multor lucrări de cercetare pe parcursul studiului. Durata studiului durează de obicei un an sau doi ani.

Urmărirea unui masterat în studiile de dans poate ajuta elevii să obțină o apreciere mai mare pentru toate elementele implicate în producția de dans. Unele programe pot chiar oferi studenților posibilitatea de a-și demonstra abilitățile și cunoștințele de dans în fața unei varietăți de public.

Costul obținerii unui Master în Studii de Dans diferă în funcție de locul în care elevii planifică să studieze. Elevii ar trebui să țină seama de costurile costumelor, pregătirii private și călătoriilor pentru spectacole. Pentru a afla mai multe despre toate costurile implicate, asigurați-vă că ați cercetat temeinic programul pe care îl analizați.

În cea mai mare parte, absolvenții unui program de dans la nivel avansat continuă să devină profesori la instituții guvernamentale sau de învățământ. Unii pot să-și desfășoare o carieră în producții profesionale sau ca consultanți cu diverse agenții. Unii studenți pot chiar să aleagă să urmeze diploma de masterat cu doctorand în Studii de Dans. Studiile avansate oferă studenților o mulțime de cunoștințe și expunere pentru a reuși în industria dansului profesional.

Elevii pot solicita și eventual să completeze anumite cursuri online. Este posibil ca o diplomă de licență într-un domeniu conex să fie câștigată mai întâi, deși acest lucru nu poate fi întotdeauna cazul. Pentru mai multe informații, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.