Keystone logo

35 Masterat Programe în Studii umaniste Studii de compoziție 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Studii de compoziție
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (35)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Studii umaniste Studii de compoziție

După obținerea diplomei de licență, se poate urma o diplomă de master pentru continuarea studiilor și examenelor într-un domeniu de studiu sau interes profesional. Este primul nivel al angajării academice absolvente înainte de atingerea nivelului de doctorat și funcționează fie ca un pas către o carieră academică, fie că oferă o pregătire pentru o carieră.

Ce este un Master în Studii de Compoziție? Acest grad se concentrează pe învățarea artei de scriere creatoare și furnizarea de practici, precum și instruire pe tehnici în diferite stiluri de scris și forme. Unele cursuri pot include scrierea de ficțiune, scenariul, cum să predați scrierea creativă în școli, administrarea artelor, poezie, atelier de scris și literatură. S-ar putea să vă concentrați mai mult pe crearea lucrării dvs. scrise, fie că este vorba despre o carte de ficțiune sau de poezie, care servește ca proiect final sau echivalentul unei teze de masterat.

Principalele avantaje pentru studenții care finalizează un program de Master în Studii de Compoziție îmbunătățesc scrierile lor și pentru a finaliza lucrări scrise importante care pot fi publicate. Pe langa abilitatea de a scrie abilitati, gandirea critica si abilitatile de colaborare sunt dezvoltate in continuare, permitand savantilor sa gestioneze problemele si sa lucreze cu altii pe diverse proiecte.

Costurile programului variază și depind de lungimea programului, de locația sa și de țara în care se află. Cele mai multe opțiuni de diplomă se desfășoară între unu și trei ani, dar permit participarea fie la un nivel complet sau parțial.

Deținătorii de diplome de master în studiile de compoziție urmăresc, în general, cariere ca scriitori creativi, dar pot, de asemenea, să lucreze ca scenaristi, jurnaliști, scenaristi pentru radio sau televiziune, scriitori de călătorie, scriitori nonfictici sau în alte ocupații, unde scrisul este cerința primară de lucru. De asemenea, aceștia pot deveni cadre didactice de creație la nivel de liceu și universitar sau pot continua studii aprofundate la doctorat.

Master în programe de compoziție Studiile pot fi găsite în multe universități împrăștiate pe tot globul. Există atât programe educaționale bazate pe campus, cât și programe educaționale online, astfel încât să puteți cerceta și să alegeți cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.