Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 78 Diplome de Masterat în Studii de arhitectură în Statele Unite ale Americii 2023/2024

78 Masterat Programe în Studii de arhitectură în Statele Unite ale Americii 2023/2024

Prezentare generală

Programele de Masterat în Arhitectură de la universitățile și colegiile din SUA sunt ideale pentru cei care au o diplomă de licență într-un domeniu asemănător și care vor să dea o latură competitivă calificărilor lor. De la Dezvoltarea Imobiliarelor Regionale și Planificarea Orașului, la Planificare de Transport și Inginerie la Management de Construcție și nu numai, programele de Masterat în Arhitectură fac față unei largi varietăți de aspirații. Universitățile din SUA primesc atât proaspeți absolvenți de facultate cât și profesioniști cu locuri de muncă ce doresc să avanseze pe plan profesional sau să își schimbe cariera.

Oferind opțiuni de studiu cu normă întreagă sau cu jumătate de normă, programele de Arhitectură se găsesc la mai multe școli din SUA precum cele din California, New York, Pennsylvania, Carolina de Sud și nu numai. Programele durează de obicei doi sau trei ani și culminează cu un proiect de teză care poate fi completat atât individual cât și în grup. Ajutorul financiar este disponibil la unele instituții din SUA pentru studenții la un Masterat în Arhitectură și există și posibilitatea de a aplica pentru ajutor financiar prin organizații publice sau private.

Află mai multe despre cum îți poți duce calificările în arhitectură la următorul nivel cu un Masterat în Arhitectură la o universitate din SUA!

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Statele Unite ale Americii
  • Studii de arhitectură
Domenii de studiu
  • Studii de arhitectură (78)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu