Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 3 Diplome de Masterat în Studii de agrement 2024

3 Masterat Programe în Studii de agrement 2024

Prezentare generală

Diplomele postuniversitare sunt pentru studenții care doresc să-și continue studiile în învățământul superior. Cele mai multe grade de master necesită, de obicei, cel puțin un an de studiu cu normă întreagă și poate dura până la patru ani pentru a finaliza. Majoritatea programelor necesită finalizarea a 32-60 de ore de credit.

Ce este un Master în Studii de petrecere a timpului liber? De asemenea, cunoscut ca un Master in Recreation Studies, acest grad este o ramură a științelor sociale, și este destinat să pregătească studenții să lucreze ca terapeuți de agrement sau de a alerga de setări de agrement. Ca parte a unei cerințe de bază, studenții se pot afla în curs de desfășurare, cum ar fi perspective în timpul liber, concepte în recreere terapeutice, precum și administrarea și supravegherea de recreere și sport. Opțiunile de curs opționale ar putea include proiectarea programelor de recreere, tendințele și problemele legate de recreere terapeutice și zonele și facilitățile pentru recreere și sport. Acest grad de masterat rezonează în mod obișnuit cu indivizi care se bucură de lucru cu o mare varietate de oameni.

Elevii care urmăresc un masterat în studiile de petrecere a timpului liber pot dezvolta multe abilități valoroase. Ei pot învăța abilități analitice și de rezolvare a problemelor, precum și adaptabilitate. Acest lucru ar putea ajuta studenții atât în ​​viața personală, cât și în cea profesională.

Un master în studiile de petrecere a timpului liber este oferit la multe universități, iar cerințele programului diferă. Mulți factori pot influența costurile gradului, inclusiv locația școlii, durata programului și cursurile alese. Contactați orice școală potențială pentru o defalcare mai detaliată a taxelor de înscriere.

După absolvire, studenții pot găsi oportunități de carieră în poziții de conducere și de conducere într-o varietate de agenții, cum ar fi non-profit, baze militare, stațiuni, facilități sportive, școli și centre de recreere în aer liber. Oportunitățile de locuri de muncă necesită adesea persoane fizice potențiale să dețină abilități puternice de conducere, să fie capabile să motiveze pe alții și să fie creativi, muncitori și sănătoși. Absolvenții se pot găsi ca autocare, manageri pentru centre de fitness, administratori de parcuri sau manageri de parcuri de distracții.

Multe universități oferă un Master în studii de petrecere a timpului liber on-line. Desigur, studenții pot să-și urmeze întotdeauna gradul într-un cadru în campus, de asemenea. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Turism și ospitalitate
  • Turism
  • Studii de agrement
Domenii de studiu
  • Turism și ospitalitate (3)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe