Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 37 Diplome de Masterat în Studii de Științe sociale 2024

37 Masterat Programe în Studii de Științe sociale 2024

Prezentare generală

Termenul "științe sociale" este folosit pentru a defini în mare măsură o categorie mare de grade diferite și oportunități de carieră. Obținerea unui Master în Științe Sociale ajută la deschiderea ușii la o mare varietate de domenii, inclusiv sociologie, științe politice, psihologie, teologie, antropologie, umaniste și altele. Indiferent dacă preferați să studiați complexitatea minții umane și relațiile dintre oamenii de astăzi sau doriți să vă înscrieți în istoria culturilor și civilizațiilor, științele sociale pot oferi fundația de care aveți nevoie.

&nbsp

Ce este un Maestru în Științe Sociale? O diplomă de master în oricare dintre științele sociale vă poate oferi o bază pentru numeroase locuri de muncă într-o multitudine de domenii. Aceste grade vă ajută să înțelegeți istoria, comportamentul uman și interacțiunile sociale, traducând în multe căi de carieră diferite pe drum. Prin urmărirea interacțiunii umane cu originile sale sociale, culturale și istorice, veți fi mai bine pregătiți pentru a aborda problemele moderne și pentru a găsi soluții realiste și realizabile.

&nbsp

Există multe școli care oferă astăzi masterat în științe sociale, iar costul fiecărui program poate varia în funcție de mai mulți factori. Costul poate varia, de asemenea, în funcție de faptul dacă alegeți să urmați o educație în SUA sau într-o universitate internațională, deci ar trebui să cercetați cu atenție înainte de a vă angaja într-un program.

&nbsp

Cu o diplomă de master în științe sociale, puteți alege să desfășurați o activitate directă cu oamenii, cum ar fi asistența socială, dreptul sau justiția penală sau să vă îmbinați cunoștințele extinse despre interacțiunile umane cu alte domenii, cum ar fi științele informatice sau gestionarea resurselor umane . Alte aplicații practice în acest domeniu includ cariere în consiliere, aplicare a legii și medicină, educație, guvern, jurnalism și statistici.

&nbsp

Pentru a începe, identificați domeniul în științele sociale care vă interesează cel mai mult și începeți o căutare online a școlilor care oferă programul. Puteți găsi cu ușurință informații aprofundate despre programele de masterat în științele sociale. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Științe sociale
  • Sociologie
  • Studii de Științe sociale
Domenii de studiu
  • Științe sociale (37)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu