Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Diplome de Masterat în Studii culturale comparate 2024

1 Masterat Programe în Studii culturale comparate 2024

Prezentare generală

Elevii încearcă de multe ori să obțină o diplomă de master pentru a realiza învățarea de nivel înalt în domenii de interes. Deși diplomele de licență se concentrează, de obicei, pe studii ample ale unei discipline, programele de masterat tind să ofere căi de studiu mai intense pe teme mai mici.

Ce este un Maestru în Studii Culturale Comparative? Într-un program cultural comparativ, elevii folosesc lentilele de sociologie, antropologie și psihologie pentru a studia modurile în care diferite culturi au evoluat și continuă să se schimbe astăzi. Elevii se scufundă în studii media, folosindu-se literaturii, filmului și artelor diferitelor culturi pentru a înțelege tendințele sociale istorice și pentru a identifica idiosincraziile care separă o cultură de alta. Din ce în ce mai mult, absolvenții studiază, de asemenea, tendințele în creștere ale globalizării și modul în care se așteaptă ca evenimentele și tehnologiile actuale să influențeze forma viitoarelor culturi. Elevii ar putea avea nevoie pentru a finaliza un stagiu, teza, sau ambele pentru a termina gradul lor.

Absolvenții sunt adesea bine-cunoscuți în navigarea diferențelor culturale sensibile, instruiți în colectarea datelor culturale și practicate în respectarea criticii culturale. Aceste abilități nu sunt doar vitale pentru cariera internațională, ci și pentru a permite studenților să devină membri responsabili ai societății globale emergente.

Costurile variază între instituții și se bazează pe o multitudine de factori diferiți. Pentru a asigura că programele se potrivesc atât nevoilor lor financiare, cât și celor școlare, cursanții potențiali trebuie să se adreseze direct universităților lor de alegere.

Deținerea unei diplome în studii culturale comparative poate oferi oportunități globale de angajare. Sensibilitatea și expertiza culturală au o cerere mare în domenii precum diplomația, politica și educația. Titlurile de locuri de muncă specifice deținute în mod obișnuit de către absolvenți includ producătorul media, administratorul sau directorul muzeului, avocatul social, coordonatorul comunității, cercetătorul cultural și formatorul intercultural. Elevii pot găsi locuri de muncă în cadrul companiilor private, unde expertiza lor poate ajuta dezvoltarea produselor sau în sectorul public, unde puterea lor istorică și politică poate sprijini relațiile internaționale.

Datorită utilizării integrate a mijloacelor media, un Master în Studii Culturale Comparative poate fi urmărit la nivel local sau la distanță și este disponibil de la universități din întreaga lume. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Științe sociale
  • Studii culturale
  • Studii culturale comparate
Domenii de studiu
  • Științe sociale (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu