Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 48 Diplome de Masterat în Studii creștine 2024

48 Masterat Programe în Studii creștine 2024

Prezentare generală

Multe titularii diplomă de licență alege să se întoarcă la studii superioare de a urmări un master, care este o realizare de invatamant avansat acordat după aproximativ două sau trei ani de studiu intensiv al unei subiect dat.

Doar ceea ce este un Master în Studii creștine? Acest program riguros implică în mod tipic de revizuire atentă a Bibliei și diferite învățăturile și doctrinele sale, cu o atenție deosebită adesea la subiect, cum ar fi Vechiul Testament, Noul Testament, Evangheliile și teologia creștină generală. atenție suplimentară este frecvent dat la subiecte, inclusiv eshatologie, soteriologie, sfințire și eclesiologie. Multe programe se concentreze și asupra evanghelizării, comunicare biblică, considerații culturale creștine și a vieții spirituale, printre domeniile conexe.

Mulți absolvenți ai programelor de studii creștine raporta mai bine de satisfacție de locuri de muncă și mai multe oportunități de angajare, după securizarea avansat grad.Cele mai multe colegii și universități necesita, de asemenea gradul de master, în scopul de a preda studii creștine la nivel de colegiu.

Nu există nici un cost predeterminat pentru obținerea unui Master în Studii creștine. Deoarece costurile de curs variază în funcție de factori cum ar fi în cazul în care este oferită de curs, studenții ar trebui să se conecteze cu biroul de înmatriculare în școală au în vedere pentru informații exacte.

Există mai multe opțiuni de carieră pentru cei care câștigă în mod eficient master în studii creștine. căi comune de carieră se numără cel al unui director membru sau lucrarea clerului, în timp ce altele merg să lucreze pentru instituțiile non-profit cu legături sau influențe creștine. Mulți absolvenți merge pe de a efectua lucrarea misionară într-o varietate de setări globale, în timp ce altele merg pe pentru a preda studii creștine în diverse medii, inclusiv licee, colegii sau organizații religioase și instituții.

Baza noastra de date este un loc bun pentru a începe conectarea cu administratorii de multe on-line programe de studii creștine oferite de școli de pe tot globul. Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Teologie
  • Studii creștine
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (48)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu