Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 2 Diplome de Masterat în Studii budiste 2024

2 Masterat Programe în Studii budiste 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este un grad avansat de colegiu, de obicei începute după obținerea unei diplome de licență. O diplomă de master indică un nivel ridicat de muncă științifică profesională și este de obicei finalizată într-un an până la trei ani.

Ce este un maestru în studiile budiste? Prin intermediul unui masterat în studiile budiste, elevii vor dobândi un nivel înalt de cunoaștere a setărilor istorice, sociale și culturale din care au apărut textele și cultura budiste. Programele cu o concentrare spirituală îi învață pe elevi prin mediere și practici ritualice în cursuri precum Introducere în meditația budistă. Unele abordări interdisciplinare combină studiile budiste cu studiile din sudul și sud-estul Asiei. Cursurile din aceste programe pot include istoria budismului în India și Tibet sau introducerea limbii tibetane clasice.

Absolvenții cu un Master în Studii Budiste vor dobândi o cunoaștere bine rotunjită a aplicațiilor personale, sociale și academice ale budismului, îmbunătățind capacitatea lor de a educa și a interacționa cu comunitățile lor. O diplomă de masterat poate fi, de asemenea, folosit ca o piatră de temelie pentru un program de doctorat.

Durata de timp necesară pentru a finaliza un Master în Studii budiste va depinde de cunoștințele studenților despre limbă și religie. Durata programului are un impact semnificativ asupra costului. Contactați universități și școli cu programe care vă interesează informații mai detaliate privind costurile.

Un maestru al studiilor budiste va pregăti studenții să devină practicieni sau traducători sau să colaboreze cu comunitățile budiste, formând formarea și înțelegerea budismului. Unele dintre aceste poziții sunt dezvoltate în sprijinul comunităților budiste. Altele sunt destinate să ajute pe cei din afara comunității budiste să dobândească o mai bună înțelegere a budismului, a istoriei sale și a oamenilor care îl practică. Mulți oameni care aleg să urmeze un Master în Studii budiste vor continua programul de doctorat. Cu o diplomă de doctorat, oamenii vor putea să devină învățați și profesori la nivel universitar.

Programele pot varia de la o instituție la alta, în funcție de concentrația de studiu aleasă. Pentru a găsi un Maestru în Studii budiste care să se potrivească nevoilor dvs., căutați programul dvs. de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Teologie
  • Studii budiste
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe